recorduri

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Senior Cup ed.3 2011

decembrie 27th, 2010
mv2

Perioada :11-14 APRILIE 2011
ORGANIZATOR : VLADUT MATEIANU. CU SPRIJINUL LUI VICTOR PETCU SI AL CLUBULUI SENIOR CRAP.
ECHIPE: 25 echipe /3 oameni
TAXA : 1200/ echipa 3 PESCARI (400 LEI/PESCAR)

3 sectoare(1-8-apa adanca, 9-17-apa medie, 18-25-apa mica)

NOUTATE : Pot participa doar pescari care nu au ocupat podiumul la concursurile importante din ultimii 5 ani !
3 sectoare, pe fiecare sector 2 clasamente separate, cantitate si captura !

Loc I Captura Sector 1000 lei (cash)
Loc II Captura Sector 600 lei Sponsor (produse)
Loc IIICaptura Sector 400 lei Sponsor (produse)

Loc I Cantitate Sector 1000 (cash)
Loc II Cantitate Sector 600 lei Sponsor (produse)
Loc III Cantitate Sector 400 lei Sponsor (produse)

M.P. Concurs 2000 lei (cash)
Captura Concursului : Sponsor

60 cupe ! 20 premii !

Sponsori sector : Claumar Pescar, Carpdiscount, Champion Bacau.
Sponsor captura : Pensiunea Big Fish Mila 23
Sponsor concurs : Senzor Team.

De asemenea, mai sunt promisiuni de sponsorizare de la inca 3 firme producatoare de nada.
Fiecare sector va purta numele sponsorului, care se va ocupa de premii la sfarsitul concursului.
La sfarsitul concursului, pe 14 aprilie, se va organiza un mega gratar in sanatatea lui Victoras Petcu, a carui zi de nastere va fi !! :wink:

Regulament oficial concursuri Senior Crap : (cei care il iau cu copy-paste au de dat o sticla !)

1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare .(ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie . (ELIMINARE)
3. Al treilea pescar are drepturi depline.
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (depunctare 30 de kg la I abatere, apoi ELIMINARE)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 20. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT)
9. Concurentii au voie sa circule cu masina DOAR pe timpul zilei si asta doar cu viteza redusa si fara sa deranjeze concurentii.(AVERTISMNT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.Rulota poate fi considerate “cort”.(AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16.Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 8 si 18. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 mm sau folosirea rachetei de nadit.(AVERTISMENT)
17. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
18.Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in –line, feeder sau arc naditor.
19.Se poate pescui si nadi cu orice, mai putin nada vie.
20.Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)

ARBITRAJ

A.Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00, la ora 12 si seara incepand cu ora 18.
B.La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participle
Exceptie face cazul cand un concurent a prins mai mult de 10 crapi, o captura mai mare de 15 kg. Atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale, care nu suporta amanare.
C.In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul.
D.Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E.Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
F.Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza.. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE

I.Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a celor 20 saci mari obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II.Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul , indiferent de greutate.

SANCTIUNI

Incalcarea punctelor 5, 8,9, 10, 12, 14 , 16 ,17 si 20 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus se dicteaza depunctarea cu 20 de kilograme, iar la a treia eliminarea echipei din concurs)

Incalcarea punctelor 1, 2 si 11 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.

Se intocmesc 2 clasamente separate pe fiecare dintre cele 3 sectoare : unul in care conteaza doar cele mai mari 5 capturi ale fiecarei echipe si unul in care conteaza doar cantitatea.
La fiecare clasament de pe fiecare sector vor fi premiate primele 3 pozitii.
Echipa care va avea cele mai bune clasari in cele 2 clasamente(ale fiecarui sector) va fi desemnata castigatoarea sectorului.Dintre cele 3 echipe castigatoare de sectoare, echipa cu cele mai putine puncte va fi desemnata castigatoarea concursului si va primi MARELE PREMIU.
In caz de egalitate de puncte, va castiga echipa care este mai bine clasata in clasamentul de cantitate.

Exemplu : o echipa clasata pe locul 3 in clasamentul de cantitate si pe locul 5 in clasamentul capturilor, va cumula 8 puncte in clasamentul final al sectorului si va putea fi invinsa doar de echipe care au mai putin de 8 puncte.
Pentru rezervarea locului se poate achita un avans de 600 lei la unul dintre magazinele : Carpdiscount (Coco sau Fane/ IULIU MANIU), Claumar Pescar (Claudiu Popa-Ghencea) sau Senzor (Bogdan/Mircea-Cora Lujerului).Alaturi de avans mai trebuie lasate si numele pescarilor, un nr de telefon si concursul ptr care este avansul.
Conturile vor fi disponibile incepand cu data de 15 ianuarie 2011.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerLasa un comentariu

Trebuie sa fi LOGAT pentru a posta un comentariu.