Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rmoa5785/public_html/wp-content/themes/furniture-theme/wp-furniture/functions.php:89) in /home/rmoa5785/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
Moara Vlasiei 2 http://www.moaravlasiei2.ro Tue, 27 Feb 2018 12:47:02 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2 REGULAMENT SI TAXE M.V.2, PENTRU ANUL 2018 !!! http://www.moaravlasiei2.ro/regulament-si-taxe-m-v-2-pentru-anul-2018/.html Wed, 14 Feb 2018 18:36:18 +0000 http://www.moaravlasiei2.ro/?p=2047 REGULAMENT SI TAXE M.V.2, PENTRU ANUL 2018 !!!
1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament şi va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit numai in cazul in care ESTE DE ACORD cu aceste reguli !!!
2. Sotia sau copilul (de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !!!
3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul lacului M.V.2, are dreptul sa controleze şi să cântărească peştele capturat !!!
4. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele de mai jos, va fi obligat sa paraseasca imediat lacul, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment (daca a achitat taxa “150 lei = 12 ore cu retinere 5 kg de crap si platica fara limita”) si fara sa primeasca taxa achitata inapoi !!!
5. MOMEALA vie (rame,viermus,libelule) este strict interzisa !!!

6. Autoturismele, se parcheaza obligatoriu in partea dreapta a drumului pietruit pe directia inainte de la intrarea pe lac, cu fata spre lac sau spre padure !!!
7. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite ) , dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) !!!
8. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige, etc,etc !!!
9. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 5 KG pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa „12 ore cu retinere 5 kg de crap si platica fara limita” !!! Capturile de CRAP care DEPASESC 5 KG, vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, în apa in stare vie şi fără a fi rănite !!!
10. Pescarul VA LANSA OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis, care indica limita standului din partea stanga !!!
In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), pescarul este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou !!!
11. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit !!!
12. Capturile accidentale de SALAU si STIUCA precum si capturile de CRAP SALONTA nu pot fi retinute indiferent de greutatea pe care o au si se vor elibera imediat ce au fost capturate in apa in stare vie si fara a fi ranite !!!
13.Pescarul care pescuieste „12 ore cu retinere 5 kg de crap si platica fara limita” , are DREPTUL LA UN SINGUR BON/ZI si trebuie sa fie dotat obligatoriu cu sac de pastrare sau cu juvelnic din plasa de ata !!!

14. Capturile de SOMN, care vor depasi 5 kg se pot retine , daca pescarul va achita 15 ron fiecare kg in plus fata de cele 5 kg !!!
15. Este interzisa punerea peștilor in acelasi juvelnic sau sac de pastrare de catre 2 (doi) sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari !!!
16. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele retinut si pastrat in juvelnic sau in sacul de pastrare cu altul prins ulterior !!!
17. Insotitorul sau insotitorii pescarului, nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog si nici sa se pozeze cu capturile pescarului !!! Pescarul poate sa faca poze cu orice captura doreste, dar cu conditia ca IN MOMENTUL FOTOGRAFIERII, captura sa se afle deasupra saltelei de primire (exista riscul de a scapa pestele din mana…..)!!! Pozele pestilor se fac imediat ce au fost capturati !!! DIN MOMENTUL când au fost scosi din apa PESTII nu se vor retine sub nici o forma mai mult de maxim 4-5 MINUTE pentru fotografiere !!!
18. Fiecare pescar trebuie sa fie dotat obligatoriu cu MINCIOG DE CRAP CU DESCHIDERE MARE SI PLASA CU OCHIURI MICI, SALTEA DE PRIMIRE (dimensiuni minime admise = 70cm x 110cm – grosime minim = 9cm ) + SPRAY DEZINFECTANT !!! Pescarul care nu are saltea de primire si spray dezinfectant , poate inchiria de la paznicul care incaseaza taxele, saltea normala (fara picioare) contra sumei de 10 lei si spray dezinfectant contra sumei de 5 lei !!!
19. Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile , etc, care pot deranja ceilalti pescari de pe lac, insa pescarul poate sa faca un gratar, sa bea o bere , dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze ceilalti pescari !!! Atentie !!! Este strict INTERZIS focul deschis direct pe sol (se vor folosi gratare cu picioare incat focul/caldura sa nu intre in contact direct cu solul/vegetatia) !!!

20.Pescarul care va pescui noaptea pe M.V.2, poate sa fie insotit numai de sotie, de o prietena sau de copii (maxim 15 ani), dar si de un alt insotitor , numai cu conditia ca acel „insotitor” sa achite 50% din taxa de pescuit = 24 ore C&R !!! Insotitorul nu are voie sa se atinga de sculele pescarului in afara de minciog !!! In caz contrar acel „insotitor” nu are acces pe lac !!!

PESCUITUL DE PE PONTOANE este permis numai in sistemul C&R !!!
PESCARIIcare vor pescui cate doi pe un ponton, vor achita ”o singura taxa pentru inchiriere ponton” !!!

TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV, LACUL MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2018 !!!

– 60 LEI = 12 ORE C&R
– 120 LEI = 24 ORE C&R
– 150 LEI = 12 ORE CU RETINERE 5 KG de CRAP si PLATICA fara limita !!!

PESCARII PENSIONARI beneficiaza de 20% REDUCERE la taxa pentru pescuit C&R !!!

– 40 LEI = TAXA PENTRU PLANTAT (Taxa valabila, atat pentru 12 cat si pentru 24 sau 48 de ore) !!!
– 40 LEI = TAXA INCHIRIERE PONTON = 1 PESCAR SAU 2 PESCARI (Taxa valabila, atat pentru 12 cat si pentru 24 sau 48 de ore) !!!
– 20 LEI = TAXA INCHIRIERE SALTEA DE PRIMIRE CU PICIOARE TIP CADITA (Taxa valabila, atat pentru 12 cat si pentru 24 sau 48 de ore) !!!

REZERVARI !!! PESCARII care doresc sa faca rezervari o pot face la numerele de telefon:  0728908402 sau  0728908408 !!!

1. Pentru partide de 24 DE ORE, 48 DE ORE sau 72 DE ORE se pot face rezervari CU MAXIM 48 DE ORE INAINTE de desfasurarea partidei de pescuit !!!
2. Pentru partide de 12 ORE se pot face rezervari CU MAXIM 24 DE ORE inainte de desfasurarea partidei de pescuit !!!

PESCARUL care va organiza un mini concurs si va rezerva primele 14 pontoane, sau minim 12 locuri pe pamant, va putea rezerva locurile si cu 96 de ore , 120 de ore, etc, inainte de începerea mini concursului, dar cu conditia sa achite un avans !!!
AUTOTURISMELE pescarilor NU AU VOIE sa paraseasca incinta lacului pe toata durata partidei de pescuit !!!
PESCARII care au nevoie sa foloseasca autoturismul in timpul partidei de pescuit (la cumparaturi, etc,) sunt rugati sa lase autoturismul parcat la intrare !!!
PESCARUL este obligat sa anunte administratia lacului daca doreste sa paraseasca lacul mai devreme de orele 18.00 si se va supune controlului din partea administratiei, al autoturismului si al bagajului pe care-l are !!!

ACCESUL cu CAINI pe lacul M.V.2 este INTERZIS cu exceptia cainilor de talie mica (1-3 kg) !!!
ATENTIE !!! Pe acest lac SCALDATUL este STRICT INTERZIS !!!
VIZITATORII vor lasa autoturismele la intrarea pe lac !!!

Pescuitul = 12 ore ( pescuit de zi ), poate fi practicat numai in timpul zilei intre orele 06.00 – 18.00 !!!
Pescuitul = 24 ore ( pescuit de noapte ), poate fi practicat numai intre orele 18.00 – 18.00 ( a doua zi ) !!!

ATENTIE !!! Pescarul are obligatia ca la sfirsitul partidei de pescuit sa lase locul curat ( fara chistoace de tigari, coji de seminte, etc ), in caz contrar pescarul in cauza altadata nu va mai avea acces pe lac !

IMPORTANT !!! Cine va depasi actualul record al M.V.2 = 30,150 Kg, va castiga un abonament valabil 1 (un) an de zile pe acest lac !!!

Pentru alte probleme sunati administratorul lacului, Dl Victor Petcu – 0728.908.400 (LA ACEST NUMAR NU SE FAC REZERVARI) !!!

– Nu uitati ca transmitem zilnic imagini LIVE de pe lac pe site-ul nostru http://www.moaravlasiei2.ro !!!

PESCUIT ZONA SALBATICA !!!

– Taxa pescuit = 30 lei (se pot retine maxim 3 kg de peste).
– Taxa inchiriat barca = 20 lei/persoana.

ADMINISTRATIA lacului M.V.2 isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in orice moment din timpul sezonului de pescuit !!!

]]>
REGULAMENT SI TAXE M.V.2, PENTRU ANUL 2017 !!! http://www.moaravlasiei2.ro/regulament-si-taxe-m-v-2-pentru-anul-2016/.html Fri, 05 Feb 2016 17:44:40 +0000 http://www.moaravlasiei2.ro/?p=1930 [b] [color=#FF0000][size=200]REGULAMENT SI TAXE M.V.2, PENTRU ANUL 2016 !!![/size][/color][/b]
[b][color=#FF0000]1[/color]. Înainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament şi va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit numai in cazul in care ESTE DE ACORD cu aceste reguli !
[color=#FF0000]2[/color]. Sotia sau copilul (in virsta de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !
[color=#FF0000]3[/color]. Pe toata durata partidei de pescuit personalul lacului M.V.2, are dreptul să controleze şi să cântărească peştele capturat de pescari !
[color=#FF0000]4[/color].Pescarul care pescuieste cu retinere 4 kg de peste, are DREPTUL LA UN SINGUR BON/ZI si trebuie sa fie dotat cu juvelnic sau sac de pastrare !
[color=#FF0000]5[/color]. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele de mai jos, va fi scos imediat de pe lac, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment (daca pescarul a achitat taxa “120 lei = 12 ore cu retinere 4 kg peste”) !
[color=#FF0000]6[/color]. Toate autovehiculele, se parcheaza obligatoriu in partea dreapta a drumului pietruit pe directia inainte de la intrarea pe lac, cu fata spre lac sau spre padure !
[color=#FF0000]7[/color]. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite ), dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) !
[color=#FF0000]8[/color]. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige !
[color=#FF0000]9[/color]. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 4 KG pot fi retinute de catre cei care au achitat “taxa = 12 ore cu retinere 4 kg peste” ! Capturile de CRAP care vor depasi 4 kg, vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, în apa in stare vie şi fără a fi rănite !
[color=#FF0000]10[/color]. Pescarul va lansa OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis! In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou !
[color=#FF0000]11[/color]. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit !
[color=#FF0000]12[/color].Capturile de CRAP SALONTA nu pot fi retinute indiferent de greutatea pe care o au  si se vor elibera imediat ce au fost capturate in apa in stare vie si fara a fi ranite !
[color=#FF0000]13[/color]. Capturile accidentale de SALAU si STIUCA se vor elibera imediat in apa in stare vie si fara a fi ranite !
[color=#FF0000]14[/color]. Capturile de SOMN, care vor depasi 4 kg se pot retine, daca pescarul va achita, 15 ron fiecare kg in plus fata de cele 4 kg !
[color=#FF0000]15[/color]. Este interzisa punerea peștilor in acelasi juvelnic sau sac de pastrare de catre 2 (doi) sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari !
[color=#FF0000]16[/color]. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele, pe care l-a retinut si care a fost pastrat in juvelnic sau in sacul de pastrare cu altul prins ulterior !
[color=#FF0000]17[/color]. Insotitorul sau insotitorii pescarului, nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog !
[color=#FF0000]18[/color]. Fiecare pescar trebuie sa fie dotat obligatoriu cu [size=150][color=#FF0000]minciog de crap cu deschidere mare si  plasa cu ochiuri mici, saltea de primire (dimensiuni minime admise = 70cm x 110cm – grosime minim = 9cm ) + spray dezinfectant !!![/color][/size][/b] Pescarul care nu are saltea de primire si spray dezinfectant , poate inchiria de la paznicul care incaseaza taxele,[color=#FF0000]ambele contra sumei de 10 lei ![/color]
[color=#FF0000]19[/color]. Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile, etc, care pot deranja ceilalti pescari de pe lac, insa pescarul poate sa faca un gratar, sa bea o bere, dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze ceilalti pescari ! Atentie !!! Este strict INTERZIS focul deschis direct pe sol (se vor folosi gratare cu picioare incat focul/caldura sa nu intre in contact direct cu solul/vegetatia) !
[color=#FF0000]20[/color].Pescarul care va pescui noaptea pe M.V.2, poate sa fie insotit numai de tatal sau, de sotie, de copii (maxim 15 ani), de o prietena, dar si[color=#FF0000] de un alt pescar, numai cu conditia ca acel „pescar insotitor”, SA PESCUIASCA SI EL (sa ocupe alt stand de pescuit si sa achite taxa de pescuit = 24 de ore C&R), in caz contrar acel „pescar insotitor” nu are acces pe lac !!![/color][/b]
[b][size=150][color=#FF0000]ATENTIE !!![/color][/size][/b][b] In cazul in care „Pescarul care va pescui noaptea” va fi insotit de un alt „pescar insotitor” SI VOR  VENI LA PESCUIT IMPREUNA CU ACELAS AUTOTURISM[/b], [b][color=#FF0000]ATIT PESCARUL CIT SI „PESCARUL INSOTITOR” VOR AVEA 20 LEI  REDUCERE LA TAXA DE PESCUIT FIECARE !!![/b][/color] [color=#FF0000][size=150][b]Acest paragraf,este valabil numai la pct.20 !!![/b][/size][/color]

[b][color=#FF0000][size=150]Pescarii cunoscuti din sistemul competitional[/size][/color][/b][b], care vor pescui pe pontoane,[color=#FF0000] vor beneficia de 50% reducere la ”taxa de inchiriere ponton” si pot sa vina la pescuit si cu un insotitor, numai daca „pescarul insotitor” va achita 50% din taxa de pescuit = 24 ore C&R[/color], indiferent daca pescuieste cu alte 4 lansete fata de cele 4 lansete ale pescarului sau nu pescuieste de loc !!! !!![/b]

[b][size=150][color=#FF0000]TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV, LACUL MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2016[/color][/size][/b]

– [b] 60 LEI  =  12  ORE C&R
–  120 LEI  =  24 ORE C&R
–  120 LEI  =  12 ORE CU RETINERE 4 KG PESTE[/b]

[size=150][b][color=#FF0000]Pescarii pensionari au reducere 20% ![/color][/b][/size]

[b][color=#FF0000]Pescuitul plantat se face fara inaintas, iar firul minim admis este de 0.35 ![/color][/b]
–  [b] 40 LEI  =  TAXA PENTRU PLANTAT *[/b]
–  [b] 40 LEI  =  TAXA INCHIRIERE PONTON *[/b]

[b]* [color=#FF0000]Pe un ponton pot pescui si doi pescari, platind o singura taxa de inchiriere  ponton, atit pentru 12 ore cit si pentru 24 de ore, 36 de ore sau 48 de ore ! [/color][/b]
[b]* [color=#FF0000]Taxa pentru plantat este valabila, atit pentru 12 ore cit si pentru 24 de ore, 36 de ore sau 48 de ore ! [/color][/b]

[size=150][b]IMPORTANT !!![/b][/size]
[size=150][b][color=#FF0000] Pescarii pot sa faca si REZERVARI  la tel:  0728908402  sau  0728908408 !!![/color][/b][/size]

[b][size=150]1. Pentru partide de [color=#FF0000]24 DE ORE SAU 48 DE ORE[/color] se pot face rezervari [color=#FF0000]CU 48 DE ORE inainte[/color] de desfasurarea partidei de pescuit !!!
2. Pentru partide de [color=#FF0000]12 DE ORE[/color] se pot face rezervari [color=#FF0000]NUMAI CU 24 DE ORE[/color] inainte de desfasurarea partidei de pescuit !!![/size][/b]

– [b]Pescarul este obligat sa anunte administratia daca doreste sa paraseasca lacul mai devreme de orele 18.00 si se va supune controlului din partea administratiei, al autovehiculului si al bagajului pe care-l are, in caz contrar nu va mai avea acces pe lac !!!
Pe timpul noptii, autovehiculele nu au voie sa paraseasca incinta lacului !!![/b]

[b][color=#FF0000]- Pescuitul = 12 ore ( pescuit de zi ), poate fi practicat numai in timpul zilei intre orele 06.00 – 18.00 !
– Pescuitul = 24 ore ( pescuit de noapte ), poate fi practicat numai intre orele 18.00 – 18.00 ( a doua zi ) ![/color][/b]

[b][color=#FF0000]ATENTIE !!![/color][/b] – [b]Pescarul are obligatia ca la sfirsitul partidei de pescuit sa lase locul curat ( fara chistoace de tigari, coji de seminte, etc ), in caz contrar pescarul in cauza altadata nu va mai avea acces pe lac !!![/b]

– [b]Nu uitati ca transmintem zilnic imagini LIVE de pe lac pe site-ul nostru[/b]  [b] [color=#FF0000]http://www.moaravlasiei2.ro[/color][/b]

– [b]Pentru alte probleme va rugam sa conctactati administratorul lacului, Dl Victor Petcu – 0728.908.400.[/b]

[b][color=#FF0000] PESCUIT ZONA SALBATICA ![/color][/b]

–  [b]Taxa pescuit = 30 lei (se pot retine maxim 3 kg de peste).
–  Taxa inchiriat barca = 20 lei/persoana. [/b]

]]>