MV2
http://www.moaravlasiei2.ro/forum/

REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2022 !!!
http://www.moaravlasiei2.ro/forum/viewtopic.php?f=112&t=3346
Pagina 1 din 1

Autor:  victoras petcu [ 07 Ian 2022, 01:52 ]
Subiectul mesajului:  REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2022 !!!

REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2 - ANUL 2022 !!!

ÎNAINTE DE A INCEPE PESCUITUL, PESCARUL VA CONSULTA PREZENTUL REGULAMENT SI VA ACHITA TAXA CORESPUNZATOARE PENTRU PESCUIT, NUMAI IN CAZUL IN CARE ESTE DE ACORD CU ACEST REGULAMENT !!!


1. PE ACEST LAC , pescuitul se practica EXCLUSIV " Catch & Release " ( prinde si elibereaza ) !!!
2. LACUL Moara Vlasiei 2, ESTE SUPRAVEGHEAT VIDEO 24 DIN 24 ORE !!!
3. PESCARUL care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele sau regulile de mai jos, va fi obligat sa paraseasca imediat lacul, fara sa primeasca taxa inapoi !!!
4. PESCARUL poate sa pescuiasca CU MAXIM 4 SCULE ( lansete sau undite ), DOTATE OBLIGATORIU CU UN SINGUR CARLIG SI PLUMB SAU NADITOR PIERDUT, IAR AGRAFELE SE VOR MONTA OBLIGATORIU INAINTEA PLUMBULUI SAU A NADITORULUI ( in cazul ruperii firului principal, sa permita eliberarea plumbului sau al naditorului ) !!!
5. SOTIA sau copilul pescarului (maxim 15 ani), care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o lanseta din cele 4 ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !!!
6. AUTOTURISMELE se PARCHEAZA OBLIGATORIU in partea dreapta a drumului pietruit pe directia inainte de la intrarea pe lac cu fata spre lac sau spre padure, iar CORTURILE se MONTEAZA OBLIGATORIU in partea dreapta a drumului pietruit pe directia inainte de la intrarea pe lac ( exceptie fac P1,P2,P3,P4,P5,P6 si P7 ) !!!
7. ESTE strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige, etc. !!!
8. PESCARUL VA LANSA OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcat de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis, care indica limita standului începând din partea stanga (ex. pentru P4 pescarul va lansa in portiunea cuprinsa, de la P3 pana la P4 ) !!!
In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), pescarul este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou !!!
9. Fiecare pescar trebuie sa fie OBLIGATORIU dotat cu SALTEA DE PRIMIRE tip CRADLE (cu picioare tip cadita), SLING (sac de cantarire si eliberare), MINCIOG DE CRAP cu deschidere mare si ochiuri mici si SPRAY DEZINFECTANT
!!! Pescarul care nu are SALTEA DE PRIMIRE tip CRADLE (cu picioare tip cadita), SLING (sac de cantarire si eliberare) sau SPRAY DEZINFECTANT , poate inchiria acestea de la paznicul care incaseaza taxele !!!
10. PESCARUL este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit !!!
11. INSOTITORUL sau insotitorii pescarului care pescuieste 12 ore (pescuit de zi = 12 ore), nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog si nici sa se pozeze cu capturile pescarului !!! Pescarul poate sa faca poze cu orice captura doreste, dar cu conditia ca IN MOMENTUL FOTOGRAFIERII, sa se afle in pozitia sezand si captura sa se afle deasupra saltelei de primire (exista riscul de a scapa pestele din mana.....) !!! Pozele pestilor se fac imediat ce au fost capturati !!! DIN MOMENTUL când au fost scosi din apa PESTII nu vor retinuti sub nici o forma mai mult de maxim 3 MINUTE !!!
12. IN CAZUL in care se constata ca un exemplar mai mare de 4 kg a fost ranit DE PESCAR, se va percepe o taxa de 40 lei /kg pentru pestele respectiv , iar pentru un exemplar mai mare de 7 kg se va percepe o taxa de 70 lei/kg !!!
13. PESCARUL care va pescui noaptea pe M.V.2, poate sa fie insotit de o singura persoana , dar numai cu conditia ca acea persoana, sa achite 50% din taxa de pescuit = 24 ore C&R, taxa pentru care acea persoana are si ea dreptul sa pescuiasca cu una sau doua lansete din cele 4 (patru) ale pescarului !!!
IN CAZ CONTRAR, "ACEA PERSOANA" nu va avea acces pe lac ( exceptie fac, sotia si copii de maxim 15 ani ai pescarului, care nu vor achita nici o taxa ) !!!

14. PESCARII au obligatia ca la sfirsitul partidei de pescuit, sa lase locul curat asa cum l-au gasit când au venit (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii de bere, etc, etc), prin colectarea in saci sau in pungi de plastic a "gunoiului" produs de ei , in timpul partidei de pescuit si sa-l depoziteze in locurile special amenajate !!!
15. LA PLECARE, INAINTE DE A SE APUCA DE STRANS BAGAJELE, PESCARUL are obligatia sa anunte administratia lacului, la numerele 0728908408 sau 0762311312 (daca un numar este inchis sunati la celalalt numar), CARE VA ASISTA la strangererea bagajelor, in CAZ CONTRAR, LA IESIRE PESCARUL va trebui sa descarce tot bagajul din autoturism si din genti, etc si se va supune controlului, din partea administratiei lacului atat al autoturismului cat si al bagajului pe care-l are !!!

ZONA VIP ( ZONA PONTOANELOR ) !!!

- PESCARII care vor pescui de pe unul din pontoanele 1,2,3,4,5,6 sau 7, au obligatia sa lase drumul de acces liber, fara sa ingreuneze sau sa impiedice circulatia pe drumul de acces in vreun fel sau altul !!!
- LA SOSIRE PESCARUL va descarca bagajele, dupa care va duce imediat autoturismul in locul unde doreste sa parcheze si numai dupa ce va parca autoturismul isi va monta sculele de pescuit, cortul, etc !!!
- LA PLECARE PESCARUL, mai intai isi va strange toate bagajele si numai dupa aceea va aduce autoturismul si le va incarca !!!
- PESCARII care vor pescui de pe pontonul 1, pot monta cortul atat pe pontonul 1 cat si in spatele pontonului, dar numai in locul de langa cabina paznicului (peste drumul de acces), unde de obicei parcheaza autoturismele cei de pe P 1 si P 2 si care pot sa parcheze in continuare in acel loc, dar mai in interior si cu conditia de a lasa loc pentru montarea cortului de la pontonul 1, fara ca sa blocheze sau sa ingreuneze drumul de acces !!!
- PONTOANELE nu se pot rezerva decat pentru minimum 24 de ore !!!
-
PESCARII care vor pescui cate doi pe un ponton, vor achita o singura taxa pentru inchiriere ponton !!!

TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV !!!

- 80 LEI = 12 ORE C&R !!!
- 150 LEI = 24 ORE C&R !!!


- 40 LEI = TAXA INCHIRIERE PONTON = 1 PESCAR SAU 2 PESCARI = 12 ore, 24 ore, sau 48 ore !!!
- 40 LEI = TAXA PENTRU PLANTAT = 12 ore, 24 ore sau 48 de ore !!!
- 20 LEI = TAXA INCHIRIERE SALTEA DE PRIMIRE CU PICIOARE TIP CADITA = 12 ore sau 24 de ore !!!
- 15 LEI = TAXA INCHIRIERE SLING (SAC DE CANTARIRE SI ELIBERARE) = 12 ore sau 24 de ore !!!
- 5 LEI = TAXA INCHIRIERE SPRAY DEZINFECTANT = 12 ore sau 24 de ore !!!

- RECOMANDAM pescarilor sa fie dotati cu SALTEA DE PRIMIRE, cu SLING si cu SPRAY DEZINFECTANT, pentru a nu mai fi nevoie sa inchirieze de la noi !!!
- LA PARASIREA locului de pescuit, pescarul este obligat sa inapoize SALTEAUA DE PRIMIRE, SLINGUL (SACUL DE CANTARIRE SI ELIBERARE) SI SPRAYUL DEZINFECTANT, in starea in care le-a primit ( fara a fi deteriorate ) !!!
- IN CAZUL in care se constata o defectiune la SALTEAUA DE PRIMIRE, pescarul va achita contravaloarea SALTELEI DE PRIMIRE = 300 lei !!!

- PESCUITUL = 12 ore ( pescuit de zi ), poate fi practicat numai in timpul zilei intre orele 06.00 – 18.00 !!!
- PESCUITUL = 24 ore ( pescuit de noapte ), poate fi practicat numai intre orele 18.00 – 18.00 ( a doua zi ) !!!

REZERVARI !!!

- PESCARII care doresc pot sa faca si rezervari la numerele 0728908408 sau 0762311312 ( daca un numar este inchis sunati la celalalt numar) !!!
- PENTRU o partida de 24 DE ORE rezervarile se pot face CU MAXIMUM 24 DE ORE INAINTE de desfasurarea partidei de pescuit !!!
- PENTRU o partida de 48 DE ORE sau 72 ORE rezervarile se pot face CU MAXIMUM 72 DE ORE inainte de desfasurarea partidei de pescuit !!!
- PESCARII care vor sa rezerve primele 14 pontoane (pentru concursuri, cupe, etc......) in weekend, o pot face numai daca vor rezerva cele 14 pontoane, minimum 48 de ore, iar aceste rezervari se vor putea face minimum, cu o luna, doua luni, etc, de zile inainte si cu conditia de a se achita un avans !!!

- PESCARUL care are rezervare, la sosirea pe lac, va achita taxa pentru toata durata partidei de pescuit rezervate, iar in cazul in care nu va respecta durata partidei de pescuit rezervate, taxa retinuta pentru pescuit va fi considerata taxa pentru perioada rezervarii locului de pescuit !!!

ALTE REGULI !!!

- LA PESCUITUL aruncat/lansat, firul minim admis este de 0,25mm !!!
- LA PESCUITUL PLANTAT este STRICT INTERZIS folosirea INAINTASULUI TEXTIL , iar firul minim admis este de 0,35 mm !!!

- FOLOSIREA PORUMBULUI USCAT este strict interzisa !!!
- MOMEALA vie (rame,viermus,libelule,etc) este strict interzisa !!!
- AUTOTURISMELE pescarilor NU AU VOIE sa paraseasca incinta lacului pe toata durata partidei de pescuit, cu exceptia cazurilor de forta majora si aprobarea administratorului !!!
- PESCARII care vor sa foloseasca autoturismul in timpul partidei de pescuit (la cumparaturi...), sunt rugati sa lase autoturismul in parcarea de la intrarea pe lac !!!
- VIZITATORII vor lasa autoturismele in parcarea de la intrarea pe lac si au acces pe lac, intre orele 07.00 - 18.00 !!!
- PE ACEST LAC, sunt interzise, injuriile,muzica tare, chefurile, etc, care pot deranja ceilalti pescari, insa pescarul poate sa faca un gratar, sa bea o bere, dar sa o faca intr-un mod civilizat in asa fel incit sa nu deranjeze ceilalti pescari !!! Este strict INTERZIS focul deschis direct pe sol (se vor folosi gratare cu picioare incat focul/caldura sa nu intre in contact direct cu solul/vegetatia), precum si aruncarea carbunilor de gratar pe iarba, etc !!!

- ATENTIE !!! Cel care va fi prins ca sustrage (ASCUNDE) peste, se face vinovat de FURT, fapta pedepsita de art 208 din Cod Penal, iar cel vinovat va fi reclamat organelor de politie si i se vor retine echipamentele de pescuit pana la solutionarea litigiului !!!

- PENTRU ALTE INFORMATII puteti contacta administratorul lacului, Dl Victoras Petcu , 0728908400 ( LA ACEST NUMAR NU SE FAC REZERVARI ) !!!
- NU UITATI CA TRANSMITEM NON-STOP IMAGINI LIVE de pe lac prin intermediul YouTube (Live Moara Vlasiei 2) , dar si imagini LIVE zilnic pe Facebook !!!
- ADMINISTRATIA S.C. VIC MAR COM IMPEX S.R.L., J40/6913/1992, este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului sau a insotitorilor acestuia !!!
- ADMINISTRATIA lacului M.V.2 isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in orice moment din timpul sezonului de pescuit !!!
- VA RUGAM sa solicitati bonul fiscal conform reglementarilor in vigoare !!!

PESCUIT M.V.2 - ZONA SALBATICA !!!

- PESCUITUL poate fi practicat numai in timpul zilei intre orele 06.00 – 18.00 !!!

- TAXA PESCUIT = 30 lei (se pot retine maximum 3 kg de peste).
- TAXA INCHIRIAT BARCA = 30 lei/persoana.

Autor:  victoras petcu [ 10 Ian 2022, 11:32 ]
Subiectul mesajului:  Re: REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2022 !!

https://www.facebook.com/petcu.victor.3 ... 5690891434

Autor:  victoras petcu [ 17 Feb 2022, 13:59 ]
Subiectul mesajului:  Re: REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2022 !!

prin care solicităm instanţei de judecata să respingă pretenţiile formulate de către reclamanta ENEL ENERGIE MUNTENIA SA si solicităm încuviinţarea probei cu înscrisuri, pe care le depunem la dosar din care rezulta ca reclamanta cere achitarea unor facturi fictive.
In fapt in luna aprilie 2019, dupa ce am primit o instiintare ca imi va fi intrerupta furnizarea cu energie electrica la data de 15.04 2019, m-am deplasat la sediul ENEL ENERGIE MUNTENIA SA, unde am depus cererea cu nr.263451181/15.04.2019 insotita de o fotografie a contuarului la acea data din care rezulta ca la locul de consum 108610422, de fapt exista un consum mult mai mare in perioada noiembrie 2018 – aprilie 2019, fata de facturile primite de la ENEL ENERGIE MUNTENIA SA si am solicitat sa primesc o factura cu suma reala pe care o am aveam de plata .
In data de 19.04.2019 am primit de la ENEL ENERGIE MUNTENIA SA , instiintarea cu nr.263451181E/19.04.2019 prin care ma anunta ca in data de 17.04.2019 s-a citit contuarul de catre un delegat ENEL, indexul la acea data fiind 45455 KW, urmand ca sa mi se emita factura , pe care am solicitat-o.
Factura solicitata nu am primit-o cu toate ca am solicitat telefonic de mai de mai multe ori la cei de la ENEL si le-am explicat de nenumarate ori si celor de la INTRUM, care ma suna din partea celor de la ENEL, ca am facturi de achitat.
Am intrat in posesia facturii cu ocazia primirii Citatiei din 24 August 2021 in dosarul 15845/300/2021 si a documentelor anexate la dosar din partea celor de la ENEL ENERGIE MUNTENIA SA si are seria si numarul 19MI06131897/16.05.2019, perioada 09.11.2018 – 30.04.2019 , index vechi 41538 KW, index nou 45455, valoare factura 2.760,55 lei, care a fost achitata in data de 13.09.2021.
Mentionez ca in data de 14.09.2021, am solicitat prin mail celor de la ENEL ENERGIE MUNTENIA SA, sa trimita un delegat care sa citeasca si sa constate ca indexul contuarului la data de 14.09.2021 indica 45659 kw (din data 15.04.2019 si pana in data de 14.09 2021, la locul de consum108610422 din Str. Doamna Ghica, Nr. 179 sector 2, nu s-a mai desfasurat nici o activitate), dar nu am primit niciun raspuns din partea celor de la ENEL ENERGIE MUNTENIA SA, ba dimpotriva am primit o noua cerere de chemare in judecata in dosarul Nr. 291/300/2022.
deci trebuie emisa o factura pentru diferenta de 204 kw, restul facturilor emise de ENEL ENERGIE MUNTENIA SA, fiind fictive.
La data de 15.02. 2022, contuarul avea indexul 45702 kw.

Anexam urmatoarele inscrisuri:

- Copie solutie instanta, dosar nr.15845/300/2021.
- Copie cerere catre ENEL ENERGIE nr.263451181/15.04.2019
- Copie fotografie contuar din data de 15.04.2019
- Copie instiintare ENEL, nr. 263451181E/19.04.2019
- Copie instiintare ENEL, nr. 284123348/20.10.2019
- Copie factura seria si numarul 19MI06131897/16.05.2019, perioada 09.11.2018-30.04.2019
- Copie dovada din13.09.2021, achitare factura seria si numarul 19MI06131897/16.05.2019
- Copie e-mail catre ENEL ENERGIE MUNTENIA SA din data de 14.09.2021
- Copie fotografie contuar din data de 14.09.2021.
- Copie e-mail catre ENEL ENERGIE MUNTENIA SA din data de 15.02.2022.
- Copie fotografie contuar din data de 15.02.2022.
- Copie ultima factura emisa de ENEL ENERGIE MUNTENIA SA din data de ??.0?.2022


Depunem prezenta întâmpinare, în trei exemplare.Data Semnatura
18.02.2022

Autor:  victoras petcu [ 17 Feb 2022, 15:44 ]
Subiectul mesajului:  Re: REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2022 !!

-Copie solutie instanta, dosar nr.15845/300/2021.
-Copie cerere catre ENEL ENERGIE nr.263451181/15.04.2019
-Copie fotografie contuar din data de 15.04.2019
-Copie instiintare ENEL, nr. 263451181E/19.04.2019
-Copie instiintare ENEL, nr. 284123348/20.10.2019
-Copie factura seria si numarul 19MI06131897/16.05.2019, perioada 09.11.2018-30.04.2019
-Copie dovada din13.09.2021, achitare factura seria si numarul 19MI06131897/16.05.2019
-Copie e-mail catre ENEL ENERGIE MUNTENIA SA din data de 14.09.2021
-Copie fotografie contuar din data de 14.09.2021.
-Copie e-mail catre ENEL ENERGIE MUNTENIA SA din data de 15.02.2022.
-Copie fotografie contuar din data de 15.02.2022.
-Copie factura serie si numar 21MI13281091, emisa de ENEL ENERGIE MUNTENIA SA din data de 24.09.2021 din care reiese ca indexul nou fictiv la acea data este 66843 kw.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/