MV2
http://www.moaravlasiei2.ro/forum/

Nade si momeli pe MV2
http://www.moaravlasiei2.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=85
Pagina 1 din 2

Autor:  marius3698 [ 02 Mar 2011, 15:43 ]
Subiectul mesajului:  Nade si momeli pe MV2

Salutare tuturor membrilor si domnului Victor administratorul baltii si felicitari pentru balta.Din ce am citit pe aici pe forum balta este renumita.Eu personal nu am pescuit niciodata pe aceasta balta si din acest motiv am deschis acest topic in ideea ca vor mai fi si altii ca mine, si pentru o partida de pescuit reusita as dori parerile pescarilor legate de nada si momeala folosita pe aceasta balta.
Multumesc anticipat tuturor pentru orice informatie si sugestie.Fir intins si la mai mare.

Autor:  Florin [ 02 Mar 2011, 19:51 ]
Subiectul mesajului:  Re: Nade si momeli pe MV2

Eu am prins foarte bine cu bile turbo jet si jet.
Iar primavara si toamna cu inele pentru viermus

Autor:  marius3698 [ 03 Mar 2011, 08:12 ]
Subiectul mesajului:  Re: Nade si momeli pe MV2

Mersi Florin , m-am uitat pe internet de de aceste bile solubile de care zici tu ca ai prins bine la ele, dar astea au fost pe ac, ce ai folosit pe arcul naditor sa-i atragi mai repede, sti cumva exista o nada care sa se dizolve relativ repede(1-2h)sa se poata folosi pe arc si la nadit cu bulgari cu catapulta? ce sfat imi dai?

Autor:  Florin [ 03 Mar 2011, 20:12 ]
Subiectul mesajului:  Re: Nade si momeli pe MV2

Eu pentru bulgari si naditor foloseam Benzar betain cu niste lapte de porumb,canepa fiarta,spartura de porumb,niste boabe de porumb si grau si bineteles aroma.

Autor:  marius3698 [ 10 Mar 2011, 12:37 ]
Subiectul mesajului:  Re: Nade si momeli pe MV2

Haideti dragi pescari alte idei pentru nada si momeala?

Autor:  Alexandru Mihai [ 10 Mar 2011, 17:54 ]
Subiectul mesajului:  Re: Nade si momeli pe MV2

Mamaliga la naditor si 2 plastice la ac.

Autor:  licurici [ 10 Mar 2011, 19:16 ]
Subiectul mesajului:  Re: Nade si momeli pe MV2

Solubile de mici dimensiuni , maxim 14mm , cu pop-up care doar sa le tina in echilibru deasupra fundului apei , nu sa le ridice (trebuie testat inainte) , bile tari de mici dimensiuni (noi folosim 10mm) invelite in pasta solubila , boabe de porumb de borcan , dipuit sau plastic (cam acelasi efect) , arome dulci , pop-up-uri in culori vii , de mici dimensiuni , pescuite izolat, clipsuri cu viermusi (atentie la prezentare) si........da , obligatoriu naditor sau plumb naditor , aruncat cat mai des , locuri diferite , sa nu uitam cat de rece este apa , monturi fine. ;)
Sper sa-ti fie de ajutor , desi , trebuie sa te hotarasti ce vrei , cantitate sau calitate.Numai bine.

Autor:  marius3698 [ 11 Mar 2011, 10:58 ]
Subiectul mesajului:  Re: Nade si momeli pe MV2

Multumesc licurici dar nu ai scris cum se numesc boiliesurile si nada ..ne-ar fi de ajutor daca nu e secret

Autor:  popescu44 [ 11 Mar 2011, 19:04 ]
Subiectul mesajului:  Re: Nade si momeli pe MV2

Daca voi credeti ce spun unii aici si anume ce nada si ce momeala folosesc va inselati
Fiecare are secretul lui , mai ales cei care prind la cite o partida intre 100 si 300 de kg sa asteptati sa va spuna ce anume folosesc. Da da.
E foarte simplu mergi la citeva partide si singur iti formezi si nada si momeala cea mai buna asa ca nu mai asteptati de miine pe balta si fir intins la maxim , sa urle senzorii pina vor descarca bateriile.

Autor:  licurici [ 12 Mar 2011, 00:38 ]
Subiectul mesajului:  Re: Nade si momeli pe MV2

Pentru mine si pentru partenerul meu , Adi Butucea , au facut treaba buna Dynamite Robin Red de 15 mm ( Multumim frumos , Coco ) cu pop-up Scopex N Butyric de 12 mm de la Sticky Baits , cu un amestec de mamaliga proaspata , pudra de chilli si squid/liver pudra pe momitor cu tija si au mai mers la fel de bine BFM Salmon , Caviar si Black Pepper de 10 mm de la Nutrabaits invelite in pasta solubila de productie proprie si echilibrate cu pop-up Fruity Plum de 10 mm de la CC Moore , in monturi in-line , cu plumb naditor de 71 de grame de la fox pe care am pus , de asemenea , pasta monster squid. ;)
Sunt convins ca vor exista pareri pro si contra , dar eu sper ca cele de mai sus sa te ajute sa prinzi repede si mult , daca esti la inceput , sunt convins ca vrei deja o "reteta" testata si inca nu ai rabdare sa experimentezi pe cont propriu.
Si .............inca ceva , as vrea sa vad cine mai are "sange in veioza" , din veteranii baltii (nu ma numar printre ei) sa posteze aici in amanunt una sau mai multe din combinatiile care le-au adus capturi frumoase si poate chiar le-au adus trofee in competitiile de pe Moara Vlasiei 2.
FIR INTINS Domnilor , in cateva ore va incepe sezonul 2011!! Felicitari celor care vor ajunge astazi pe balta , mai ales celui care va prinde primul crap , din pacate noi vom ajunge abia duminica. :cry:

Pagina 1 din 2 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/