|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
Autor |
Mesaj |
adrian soare
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 02 Feb 2011, 20:17 |
|
|
Domnule Petcu cum v-ati gandit la camparea pescarilor care dau la pontoane???? Se va intra pe sus pe balta si se va campa pe locul actualului drum sau....??
Multumesc!
|
|
Sus |
|
 |
victoras petcu
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 02 Feb 2011, 20:52 |
|
|
adrian soare scrie: Domnule Petcu cum v-ati gandit la camparea pescarilor care dau la pontoane???? Se va intra pe sus pe balta si se va campa pe locul actualului drum sau....??
Multumesc! Dl Soare,pescarii care vor pescuii pe pontoane in timpul unui concurs,(balta fiind inchisa in perioada a concursului) pot sa se campeze pe locul actualului drum !!!!!! Atentie lucrul acesta este valabil numai in timpul unui concurs!!!!!! In rest drumul trebuie sa fie liber permanent!!!!!
_________________ Victoras Petcu www.moaravlasiei2.ro
|
|
Sus |
|
 |
adrian soare
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 02 Feb 2011, 21:24 |
|
|
Nu ma refer la concursuri ci la pescuitul normal: deci daca vin pescari pe pontonul 3 sa zicem si vor sa stea 24 sau 48 ore trebuie sa puna undeva cortul...unde v-ati gandit ca o sa il monteze?
|
|
Sus |
|
 |
victoras petcu
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 03 Feb 2011, 03:19 |
|
|
adrian soare scrie: Nu ma refer la concursuri ci la pescuitul normal: deci daca vin pescari pe pontonul 3 sa zicem si vor sa stea 24 sau 48 ore trebuie sa puna undeva cortul...unde v-ati gandit ca o sa il monteze? Nu stiu ce sa recomand!!!!! Astept sugestii!!!!
|
|
Sus |
|
 |
Teddy
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 03 Feb 2011, 08:47 |
|
|
Eu vad doua solutii. 1. Nivelarea unei zone de aprox 3x3 intre drum si lac, pe care se va putea pune cortul. Cea mai buna solutie din punctul meu de vedere. 2. In malul de peste drum facute nise pentru cort, dar aici vad 2 probleme, daca ploua rau toata apa se poate aduna langa si in cort, si nu stiu daca vi se permite excavarea acestor nise.
O alta intrebare, stiu ca tineti ca masinile sa fie cu fata spre balta. In zona pontoanelor pot sta paralel cu malul?
|
|
Sus |
|
 |
victoras petcu
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 03 Feb 2011, 09:31 |
|
|
Teddy scrie: Eu vad doua solutii. 1. Nivelarea unei zone de aprox 3x3 intre drum si lac, pe care se va putea pune cortul. Cea mai buna solutie din punctul meu de vedere. 2. In malul de peste drum facute nise pentru cort, dar aici vad 2 probleme, daca ploua rau toata apa se poate aduna langa si in cort, si nu stiu daca vi se permite excavarea acestor nise.
O alta intrebare, stiu ca tineti ca masinile sa fie cu fata spre balta. In zona pontoanelor pot sta paralel cu malul? Pamintul fiind al primariei,cei de acolo nu o sa fie de acord, cu "nisele"!!!!! Poate ar fi o solutie ca pescarii sa foloseasca corturi mai mici,care sa se incadreze pe ponton!!!!! Pescarii care vor pescuii pe unul din pontoanele 1,2 sau 3 vor parca la intrare,linga casuta paznicului,iar pescarii care vor pescuii pe unul din pontoanele 4.5 sau 6,vor parca imediat dupa curba!!!!!
|
|
Sus |
|
 |
adrian soare
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 03 Feb 2011, 10:57 |
|
|
MA gandeam ca poate ar fi mai bine sa inchideti accesul cu masina pe la intrarea actuala si sa se intre pe sus....acum nu stiu cam ce inseamna din punctul de vedere al securitatii ..... Din pacate problema este destul de spinoasa mai ales ca in perioada rece ( si MV2 este o balta care se preteaza pentru pescuitul pe vreme rece) trebuie sa ai unde sa te adapostesti ......
DAr cred ca mai este timp sa va ganditi ( sa ne gandim) si sa gasiti o solutie pana se dezgheata...
|
|
Sus |
|
 |
victoras petcu
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 03 Feb 2011, 13:19 |
|
|
adrian soare scrie: MA gandeam ca poate ar fi mai bine sa inchideti accesul cu masina pe la intrarea actuala si sa se intre pe sus....acum nu stiu cam ce inseamna din punctul de vedere al securitatii ..... Din pacate problema este destul de spinoasa mai ales ca in perioada rece ( si MV2 este o balta care se preteaza pentru pescuitul pe vreme rece) trebuie sa ai unde sa te adapostesti ......
DAr cred ca mai este timp sa va ganditi ( sa ne gandim) si sa gasiti o solutie pana se dezgheata... Dl Soare nu este bine sa inchid accesul cu masina pe la intrarea actuala si sa se intre pe sus. In primul rind din punctul de vedere al securitatii si in al doilea rind,cind ploua nu orice masina poate urca panta aceea........!!!!!
|
|
Sus |
|
 |
BishopVR6
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 03 Feb 2011, 13:23 |
|
Membru din: 31 Ian 2011, 11:19 Mesaje: 44 Localitate: Bucuresti
|
Cred ca ar fi greu si de coborat spre locurile de pescuit, mai ales cand se incalzeste si creste vegetatia. La finala Camp National, cand am fost sa ma uit, am avut ceva probleme sa intru pe sus in parcul auto desi era amenajat un culoar de trecere. In zona in care nu era amenajare, n-aveam nicio sansa.
_________________ Serban F
Ultima oară modificat de BishopVR6 pe 03 Feb 2011, 22:07, modificat 1 dată în total.
|
|
Sus |
|
 |
adrian soare
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 03 Feb 2011, 19:11 |
|
|
Revin cu o parere: cred ca cea mai buna solutie ar fi totusi ridicarea pe ponton a unei "casute"...in care sa incapa 2 paturi + echipament...si cred ca facute bine nu vor arata a "tiganie"....este o investitie destul de mica si care va ajuta pe toata lumea pe viitor....Incerc sa atasez un model de pe o balta , model care este suficient si ofera confortul minim pentru 2 pescari! Fişiere ataşate:
Casuta.jpg [ 1.87 MiB | Vizualizat de 13713 ori ]
|
|
Sus |
|
 |