MV2
 
Acum este 27 Mai 2022, 21:30

Ora este UTC + 2
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: SETE DE CRAPI !!!
MesajScris: 21 Sep 2014, 10:15 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1593
http://www.sport.ro/sete-de-crapi


Fişiere ataşate:
Neumarkt-300-x-250-emisiune.jpg
Neumarkt-300-x-250-emisiune.jpg [ 82.03 KiB | Vizualizat de 5232 ori ]

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro
Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: SETE DE CRAPI !!!
MesajScris: 23 Ian 2020, 06:31 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1593
REGULAMENT SI TAXE M.V.2, PENTRU ANUL 2020 !!!


ÎNAINTE DE A INCEPE PESCUITUL, PESCARUL VA CONSULTA PREZENTUL REGULAMENT SI VA ACHITA TAXA CORESPUNZATOARE PENTRU PESCUIT NUMAI IN CAZUL IN CARE ESTE DE ACORD CU ACESTE REGULI !!!


1.Lacul Moara Vlasiei 2, ESTE SUPRAVEGHEAT VIDEO 24 DIN 24 ORE !!!
2. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele sau regulile de mai jos, va fi obligat sa paraseasca imediat lacul,fara sa primeasca taxa achitata inapoi !!!
Acest lucru este valabil si pentru pescarul care a achitat taxa “150 lei = 12 ore cu retinere 4 kg de crap si platica fara limita” caruia i se va elibera in apa si pestele capturat pana in acel moment !!!
3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul lacului M.V.2, are dreptul sa controleze şi să cântărească peştele capturat !!!
4. Sotia sau copilul (de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !!!
5. MOMEALA vie (rame,viermus,libelule,etc) este strict interzisa !!!

6. Autoturismele, se PARCHEAZA in partea dreapta a drumului pietruit pe directia inainte de la intrarea pe lac, OBLIGATORIU cu fata spre lac sau spre padure !!!
7. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite ) , dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) !!!
8. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige, etc,etc !!!
9. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 4 KG pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa "12 ore cu retinere 4 kg de crap si platica fara limita” !!! Capturile de CRAP care DEPASESC 4 KG, vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, în apa in stare vie şi fără a fi rănite !!!
10. Pescarul VA LANSA OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis, care indica limita standului începând din partea stanga !!!
In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), pescarul este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou !!!
11. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit !!!
12. Capturile accidentale de SALAU si STIUCA precum si capturile de CRAP SALONTA nu pot fi retinute indiferent de greutatea pe care o au si se vor elibera imediat ce au fost capturate in apa in stare vie si fara a fi ranite !!!
13.Pescarul care pescuieste "12 ore cu retinere 4 kg de crap si platica fara limita" , trebuie sa fie dotat obligatoriu cu sac de pastrare (ecologic) !!!

14. Capturile de SOMN, care vor depasi 4 kg se pot retine , daca pescarul va achita 15 ron fiecare kg in plus fata de cele 4 kg !!!
15. Este interzisa punerea peștilor in acelasi sac de pastrare (ecologic) de catre 2 (doi) sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari !!!
16. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele retinut si pastrat in sacul de pastrare cu altul prins ulterior !!!
17. Insotitorul sau insotitorii pescarului care pescuieste 12 ore (pescuit de zi = 12 ore),nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog si nici sa se pozeze cu capturile pescarului !!! Pescarul poate sa faca poze cu orice captura doreste, dar cu conditia ca IN MOMENTUL FOTOGRAFIERII, captura sa se afle deasupra saltelei de primire (exista riscul de a scapa pestele din mana.....)!!! Pozele pestilor se fac imediat ce au fost capturati !!! DIN MOMENTUL când au fost scosi din apa PESTII nu vor retinuti sub nici o forma mai mult de maxim 3 MINUTE pentru fotografiere !!!
18. Fiecare pescar trebuie sa fie dotat OBLIGATORIU cu SALTEA DE PRIMIRE tip cradle (cu picioare tip cadita),minciog de crap cu deschidere mare si ochiuri mici si spray dezinfectant !!!
Pescarul care nu are saltea de primire sau spray dezinfectant , poate inchiria acestea de la paznicul care incaseaza taxele !!!
19. Pe acest lac sunt interzise muzica tare, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe lac !!!
20. Pescarul care va pescui noaptea pe M.V.2, poate sa fie insotit numai de sotie, de o prietena sau de copii (maxim 15 ani) pentru care nu va achita nici o alta taxa, dar si de un alt insotitor , numai cu conditia ca acel "insotitor" sa achite 50% din taxa de pescuit = 24 ore C&R, taxa pentru care insotitorul are si el dreptul sa pescuiasca cu una sau doua lansete din cele 4 (patru) ale pescarului !!! In caz contrar acel "insotitor" nu va avea acces pe lac !!!


PESCUITUL DE PE PONTOANE este permis numai in sistemul C&R !!!

- PESCARUL care va pescui de pe unul din pontoanele 1,2,3,4,5,sau 6, are obligatia sa monteze cortul, numai pe pontonul de pe care pescuieste ( intrezisa montarea cortului pe mal ) !!!!
- PONTOANELE nu se pot rezerva decat pentru minimum 24 de ore !!!
- PESCARII care vor pescui cate doi pe un ponton, vor achita ”o singura taxa pentru inchiriere ponton” !!!

TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV, LACUL MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2020 !!!

- 80 LEI = 12 ORE C&R
- 150 LEI = 24 ORE C&R
- 150 LEI = 12 ORE CU RETINERE 4 KG de CRAP si PLATICA fara limita !!!


- 20 LEI = TAXA PENTRU PLANTAT = 12 de ore !!!
- 20 RON = TAXA INCHIRIERE SALTEA DE PRIMIRE CU PICIOARE TIP CADITA = 24 de ore !!!
- 40 LEI = TAXA INCHIRIERE PONTON = 1 PESCAR SAU 2 PESCARI = 12 ore, 24 de ore sau 48 de ore !!!

[b]- LA PARASIREA locului de pescuit, pescarul este obligat sa inapoize SALTEAUA DE PRIMIRE, celui care i-a dat-o, in starea in care a primit-o !!!

- IN CAZ de defectiune a SALTELEI pescarul, va achita contravaloarea SALTELEI = 300 lei !!!

- Pescuitul = 12 ore ( pescuit de zi ), poate fi practicat numai in timpul zilei intre orele 06.00 – 18.00 !!!
- Pescuitul = 24 ore ( pescuit de noapte ), poate fi practicat numai intre orele 18.00 – 18.00 ( a doua zi ) !!!

REZERVARI !!! PESCARII care doresc pot sa faca si rezervari la numerele de telefon: 0728908402 sau 0728908408 (daca un numar este inchis sunati la celalalt numar) !!!

1. Pentru partide de 12 ORE, 24 DE ORE si 48 DE ORE rezervarile se pot face CU MAXIMUM 48 DE ORE INAINTE de desfasurarea partidei de pescuit !!!
2. Pentru partide de 72 ORE rezervarile se pot face CU MAXIMUM 72 DE ORE inainte de desfasurarea partidei de pescuit !!!

3. PESCARII care vor sa organizeze concursuri,cupe, etc, pe pontoane in weekend, o pot face numai daca vor rezerva minimum primele 14 pontoane si minimum 48 ore, iar aceste rezervari se vor putea face cu o saptamana, o luna, doua luni de zile, s.a.m.d, inainte de începerea concursului, dar cu conditia sa achite un avans !!!

ALTE REGULI !!!

- LA PESCUITUL aruncat/lansat firul minim admis este de 0,25mm !!!
- LA PESCUITUL plantat este STRICT INTERZIS folosirea inaintasului textil , iar firul minim admis este de 0,35 mm !!!

- FOLOSIREA PORUMBULUI USCAT este strict interzisa !!!
- PESCARUL, are obligatia sa anunte administratia lacului inainte de momentul plecarii si se va supune controlului din partea administratiei lacului atat al autoturismului cat si al bagajului pe care-l are !!!
- PESCARUL are obligatia ca la sfirsitul partidei de pescuit, sa lase locul curat asa cum la gasit când a venit (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, etc), prin colectarea in saci sau pungi a "gunoiului" produs de el in timpul partidei de pescuit si la plecare sa-l transporte si sa-l depoziteze in locul special amenajat de la intrarea pe lac !!! In caz contrar pescarul in cauza altadata nu va mai avea acces pe lac !!!
- AUTOTURISMELE pescarilor NU AU VOIE sa paraseasca incinta lacului pe toata durata partidei de pescuit !!!
- PESCARII care au nevoie sa foloseasca autoturismul in timpul partidei de pescuit (la cumparaturi, etc,) sunt rugati sa lase autoturismul in parcarea cu paza de la intrarea pe lac !!!
- ESTE INTERZIS folosirea FOCULUI DESCHIS direct pe sol , (se vor folosi "gratare cu picioare") precum si aruncarea carbunilor de gratar folositi sau nefolositi pe iarba, etc !!!
- PE ACEST LAC sunt interzise muzica la maxim, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe lac !!!
- VIZITATORII vor lasa autoturismele in parcarea de la intrare si au acces pe lac, intre orele 08.00 - 18.00 !!!

- IMPORTANT !!! Cine va depasi actualul record al lacului M.V.2 = 32,250 Kg , realizat de Dl Balas Alexandru din Brasov in data de 01.05.2018 , va castiga un abonament valabil 1 (un) an de zile pe acest lac !!!

- PENTRU ALTE PROBLEME sunati administratorul lacului, Dl Victoras Petcu 0728 908 400 (LA ACEST NUMAR NU SE FAC REZERVARI) !!!

- NU UITATI ca transmitem NON-STOP imagini LIVE de pe lac prin intermediul YouTube (Live Moara Vlasiei 2) , dar si imagini LIVE zilnic pe Facebook !!!

PESCUIT ZONA SALBATICA !!!

- Taxa pescuit = 30 lei (se pot retine maximum 3 kg de peste).
- Taxa inchiriat barca = 30 lei/persoana.


- Administratia S.C. VIC MAR COM IMPEX S.R.L. este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului sau a insotitorilor acestuia !!!
- ADMINISTRATIA lacului M.V.2 isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in orice moment din timpul sezonului de pescuit !!!

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: SETE DE CRAPI !!!
MesajScris: 23 Ian 2020, 06:33 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1593
Schita !!!- PONTOANELE nu se pot rezerva decat pentru minimum 24 de ore de luni pana joi si 48 de ore de vineri pana duminica !!! ????????????

sau

- POT FACE si exceptii la cele 48 de ore de vineri pana duminica ............... ????????????


- ACCESUL cu CAINI pe lacul M.V.2 este INTERZIS cu exceptia cainilor de talie mica (1-3 kg)
!!! ??????????????

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL - Translation/Traducere: phpBB România