|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
Autor |
Mesaj |
mihai stancu
|
Subiectul mesajului: rezervari locuri pescuit Scris: 18 Aug 2012, 08:10 |
|
|
buna ziua, d-le Victor in eventualitatea in care un pescar nu-si ocupa locul rezervat a-ti stabilit o ora la care acest loc poate fi considerat liber? M-am lovit de aceasta problema miercuri 15 aug cand la 6 30 mai erau neocupate doar cateva locuri rezervate, paznicii sfatuindu-ma sa stau prin preajma ca poate,poate... Am plecat pentru ca atunci cand i-am intrebat la ce ora se da postul "la liber" n-au stiut ce sa-mi raspunda.
va multumec anticipat. PS. Fiind la prima postare ma simt obligat sa va felicit pt felul in care administrati balta.
Buna ziua,
multumesc pentru felicitare ! Imi pare rau pentru ce vi s-a intimplat pe data de 15 August de Sf. Marie ! Cel care rezerva un loc de pescuit,are obligatia ca sa-l ocupe pina la ora 06.30,dupa aceasta ora locul se considera liber si poate fi ocupat de un alt pescar !
|
|
Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|