MV2
 
Acum este 08 Dec 2021, 21:10

Ora este UTC + 2
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2021 !!!
MesajScris: 15 Noi 2020, 19:58 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1609
REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2021 !!!


ÎNAINTE DE A INCEPE PESCUITUL, PESCARUL VA CONSULTA PREZENTUL REGULAMENT SI VA ACHITA TAXA CORESPUNZATOARE PENTRU PESCUIT, NUMAI IN CAZUL IN CARE ESTE DE ACORD CU ACEST REGULAMENT !!!


1.Lacul Moara Vlasiei 2, ESTE SUPRAVEGHEAT VIDEO 24 DIN 24 ORE !!!
2. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele sau regulile de mai jos, va fi obligat sa paraseasca imediat lacul,fara sa primeasca taxa achitata inapoi !!!
Acest lucru este valabil si pentru pescarul care a achitat taxa de 150 LEI = 12 ORE CU RETINERE 4 KG de CRAP si PLATICA fara limita , caruia i se va elibera in apa si pestele capturat pana in acel moment !!!

3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul lacului M.V.2, are dreptul sa controleze şi să cântărească peştele capturat !!!
4. Sotia sau copilul pescarului (maxim 15 ani), care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita (la pluta), fara sa achite o alta taxa, insa numai langa standul pe care il ocupa pescarul !!!

5. MOMEALA vie (rame,viermus,libelule,etc) este strict interzisa !!!
6. Autoturismele si corturile se PARCHEAZA SI SE MONTEAZA in partea dreapta a drumului pietruit pe directia inainte de la intrarea pe lac ( exceptie fac P 1, P 2, P 3, P 4, P 5, P 6 si P 7 ), OBLIGATORIU cu fata spre lac sau spre padure !!!
7. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite ) , dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) !!!
8. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige, etc,etc !!!
9. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 4 KG pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa "12 ORE CU RETINERE 4 KG de CRAP si PLATICA fara limita" !!!

Capturile de CRAP care DEPASESC 4 KG, vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, în apa in stare vie şi fără a fi rănite !!! ATENTIE !!! In cazul in care se constata ca un exemplar mai mare de 4 kg a fost ranit DE PESCAR, se va percepe o taxa de 40 lei /kg pentru pestele respectiv , iar pentru un exemplar mai mare de 7 kg se va percepe o taxa de 70 lei/kg !!!
10. Pescarul VA LANSA OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis, care indica limita standului începând din partea stanga (ex. pentru P4 pescarul va pescui de la P3 pana la P4 ) !!!
In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), pescarul este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou !!!
11. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit !!!
12. Capturile accidentale de SALAU si STIUCA precum si capturile de CRAP SALONTA nu pot fi retinute indiferent de greutatea pe care o au si se vor elibera imediat ce au fost capturate in apa in stare vie si fara a fi ranite !!!
13.Pescarul care doreste sa pescuiasca "12 ore cu retinere 4 kg de crap si platica fara limita" , trebuie sa fie dotat obligatoriu cu sac de pastrare (ecologic) !!!

14. Capturile de SOMN, care vor depasi 4 kg se pot retine , numai in cazul in care pescarul va achita 15 ron fiecare kg in plus fata de cele 4 kg !!!
15. Este interzisa punerea peștilor in acelasi sac de pastrare (ecologic) de catre 2 (doi) sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari !!!
16. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele retinut in sacul de pastrare (ecologic) cu altul prins ulterior!!!
17. Insotitorul sau insotitorii pescarului care pescuieste 12 ore (pescuit de zi = 12 ore),nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog si nici sa se pozeze cu capturile pescarului !!! Pescarul poate sa faca poze cu orice captura doreste, dar cu conditia ca IN MOMENTUL FOTOGRAFIERII, captura sa se afle deasupra saltelei de primire (exista riscul de a scapa pestele din mana.....) !!! Pozele pestilor se fac imediat ce au fost capturati !!! DIN MOMENTUL când au fost scosi din apa PESTII nu vor retinuti sub nici o forma mai mult de maxim 3 MINUTE !!!
18. Pe acest lac pescarii trebuie sa foloseasca OBLIGATORIU, SALTEA DE PRIMIRE tip CRADLE (cu picioare tip cadita),minciog de crap cu deschidere mare si ochiuri mici si spray dezinfectant !!!

Pescarul care nu are saltea de primire sau spray dezinfectant , poate inchiria acestea de la paznicul care incaseaza taxele !!!
19. Pe acest lac sunt interzise muzica tare, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe lac !!!
20. Pescarul care va pescui noaptea pe M.V.2, poate sa fie insotit de o singura persoana , dar numai cu conditia ca acea persoana, sa achite 50% din taxa de pescuit = 24 ore C&R, taxa pentru care acea persoana are si ea dreptul sa pescuiasca cu una sau doua lansete din cele 4 (patru) ale pescarului !!! In caz contrar "ACEA PERSOANA" nu va avea acces pe lac !!!

EXCEPTIE
fac, sotia si copii (maxim 15 ani) pescarului, care nu vor achita nici o taxa
!!!

ZONA VIP ( ZONA PONTOANELOR ) !!!

- PESCARII care vor pescui de pe unul din pontoanele 1,2,3,4,5,sau 6, au obligatia sa lase drumul de acces liber, fara sa ingreuneze sau sa impiedice circulatia pe drumul de acces in vreun fel sau altul !!!
- LA SOSIRE PESCARUL va descarca bagajele, dupa care va duce imediat autoturismul in locul unde doreste sa parcheze si numai dupa ce va parca autoturismul isi va monta sculele de pescuit, cortul, etc!!!
- LA PLECARE PESCARUL, mai intai isi va strange toate bagajele si numai dupa aceea va aduce autoturismul si le va incarca !!!
- PESCARII care vor pescui de pe pontonul 1, pot monta cortul atat pe pontonul 1 cat si in spatele pontonului, dar numai in locul de langa cabina paznicului (peste drumul de acces) , unde de obicei parca autoturismele cei de pe P 1 si P 2 si care pot sa parcheze in continuare in acel loc , dar mai in interior si cu conditia de a lasa loc pentru montarea cortului de la pontonul 1, fara ca sa blocheze sau sa ingreuneze circulatia pe drumul de acces !!!
- PESCUITUL de pe PONTOANE, este permis numai in sistemul C&R !!!
- PONTOANELE nu se pot rezerva decat pentru minimum 24 de ore !!!
-
PESCARII care vor pescui cate doi pe un ponton, vor achita ”o singura taxa pentru inchiriere ponton” !!!

TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV !!!

- 80 LEI = 12 ORE C&R !!!
- 150 LEI = 24 ORE C&R !!!
- 150 LEI = 12 ORE CU RETINERE 4 KG de CRAP si PLATICA fara limita !!!


- 40 LEI = TAXA PENTRU PLANTAT = 12 ore, 24 ore sau 48 de ore !!!
- 40 LEI = TAXA INCHIRIERE PONTON = 1 PESCAR SAU 2 PESCARI = 12 ore, 24 ore, 48 ore sau 72 ore !!!
- 20 LEI = TAXA INCHIRIERE SALTEA DE PRIMIRE CU PICIOARE TIP CADITA = 12 ore sau 24 de ore !!!

- LA PARASIREA locului de pescuit, pescarul este obligat sa inapoize SALTEAUA DE PRIMIRE, celui care i-a dat-o si in starea in care a primit-o !!!
- IN CAZ de defectiune a SALTELEI pescarul, va achita contravaloarea SALTELEI = 300 lei !!!

- Pescuitul = 12 ore ( pescuit de zi ), poate fi practicat numai in timpul zilei intre orele 06.00 – 18.00 !!!
- Pescuitul = 24 ore ( pescuit de noapte ), poate fi practicat numai intre orele 18.00 – 18.00 ( a doua zi ) !!!

REZERVARI !!! PESCARII care doresc pot sa faca si rezervari la numerele de telefon: 0728908408 sau 0762311312 (daca un numar este inchis sunati la celalalt numar) !!!

1. Pentru o partida de 24 DE ORE sau 48 DE ORE rezervarile se pot face CU MAXIMUM 48 DE ORE INAINTE de desfasurarea partidei de pescuit !!!
2. Pentru o partida de 72 ORE rezervarile se pot face CU MAXIMUM 72 DE ORE inainte de desfasurarea partidei de pescuit !!!
3. PESCARII care vor sa rezerve primele 14 pontoane (pentru concursuri, cupe, etc......) in weekend, o pot face numai daca vor rezerva cele 14 pontoane, minimum 48 de ore, iar aceste rezervari se vor putea face minimum cu doua saptamani , o luna, doua luni, etc, de zile inainte si cu conditia de a se achita un avans !!!


ALTE REGULI !!!

- LA PESCUITUL aruncat/lansat firul minim admis este de 0,25mm !!!
- LA PESCUITUL plantat este STRICT INTERZIS folosirea inaintasului textil , iar firul minim admis este de 0,35 mm !!!

- FOLOSIREA PORUMBULUI USCAT este strict interzisa !!!
- LA PLECARE, INAINTE DE A STRANGE BAGAJELE PESCARUL, are obligatia sa anunte administratia lacului CARE VA ASISTA la strangererea bagajelor !!! IN CAZ CONTRAR, PESCARUL va trebui sa descarce tot bagajul din autoturism si din genti, etc si se va supune controlului din partea administratiei lacului atat al autoturismului cat si al bagajului pe care-l are !!!
- PESCARII au obligatia ca la sfirsitul partidei de pescuit, sa lase locul curat asa cum l-au gasit când au venit (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii de bere, etc), prin colectarea in saci sau in pungi a "gunoiului" produs de ei in timpul partidei de pescuit si la plecare sa-l depoziteze in locurile special amenajate !!!
- AUTOTURISMELE pescarilor NU AU VOIE sa paraseasca incinta lacului pe toata durata partidei de pescuit, cu excetia cazurilor de forta majora si aprobarea administratorului !!!
- PESCARII care au nevoie sa foloseasca autoturismul in timpul partidei de pescuit (la cumparaturi, etc,) sunt rugati sa lase autoturismul in parcarea de la intrarea pe lac !!!
- ESTE INTERZIS folosirea FOCULUI DESCHIS direct pe sol , (se vor folosi "gratare cu picioare") precum si aruncarea carbunilor de gratar folositi sau nefolositi pe iarba, etc !!!
- VIZITATORII vor lasa autoturismele in parcarea de la intrare si au acces pe lac, intre orele 06.00 - 18.00 !!!

- PE ACEST BAZIN, cel care va fi prins ca sustrage (ASCUNDE) peste, altul decat cel care poate fi retinut conform taxei achitate, se face vinovat de FURT, fapta pedepsita de art 208 din Cod Penal. Vinovatii vor fi reclamati organelor de politite si li se vor confisca echipamentele de pescuit pina la solutionarea litigiului !!!

- PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE puteti conctata administratorul lacului, Dl Victoras Petcu , 0728908400 ( ATENTIE !!! LA ACEST NUMAR NU SE FAC REZERVARI ) !!!
- NU UITATI ca transmitem NON-STOP imagini LIVE de pe lac prin intermediul YouTube (Live Moara Vlasiei 2) , dar si imagini LIVE zilnic pe Facebook !!!
- Administratia S.C. VIC MAR COM IMPEX S.R.L. este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului sau a insotitorilor acestuia !!!
- ADMINISTRATIA lacului M.V.2 isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in orice moment din timpul sezonului de pescuit !!!

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: ANUNT IMPORTANT !!!
MesajScris: 01 Dec 2020, 23:46 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1609
https://www.facebook.com/photo?fbid=378 ... 8592029272

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: ANUNT IMPORTANT !!!
MesajScris: 04 Dec 2020, 23:52 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1609
AM MODIFICAT PCT. 4 si PCT. 10 !!!

4. Sotia sau copilul pescarului (maxim 15 ani), care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita (la pluta), fara sa achite o alta taxa, insa numai langa standul pe care il ocupa pescarul !!!

10. Pescarul VA LANSA OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis, care indica limita standului începând din partea stanga (ex. pentru P4 pescarul va pescui de la P3 pana la P4 ) !!!

ALTE REGULI !!!

- AUTOTURISMELE pescarilor NU AU VOIE sa paraseasca incinta lacului pe toata durata partidei de pescuit, cu excetia cazurilor de forta majora si aprobarea administratorului !!!

nunta2018

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: ANUNT IMPORTANT !!!
MesajScris: 19 Dec 2020, 04:46 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1609
Cristian Matei " Acela de a circula liber pe drumurile publice! Nimic despre instalațiile de supraveghere și de iluminat construite ilegal, și nimic despre construcțiile/barăcile edificate pe domeniul public fără autorizație de construcție! " - Drumul la care te referi nu este un drum public !!! Cu ce va deranjaza camerele de supraveghere ? Inteleg sa-i deranjeze pe braconieri dar pe dta ? La fel si cu baracile de pe domeniul public !!! Ce pagube aduce comunei de te cramponezi atat si tu si fostul ospatar ? - De ce nu apreciezi dta si ce am facut bun pentru aceasta comuna : - Am dezafectat doua gropi de gunoi una de la intrarea pe balta de unde cara oamenii "pamant galben" si una de de pe str. Podul Calugarului !!! - Am reabilitat drumul de pe strada Podul Calugarului de la asfalt pana langa lac !!! - Am construit un dig, retine am construit un dig pe care am lasat si las oamenii sa circule la padure !!! Am scris de doua ori ca am construit, pentru ca atat de mincinos esti incat te contrazice-ai cu mine ca nu am construit digul, eu doar l-am reabilitat !!! La sedinta te contrazice-ai cu Dl Meto, cu Dl Nicu Impegatu si cu Dl Vice, ca acolo se afla un dig in anul 2000 !!! - Am construit in intregime drumul de la intrarea pe lac, unde era un sant lat de 2-2,5 metri si inalt cam de 1,5- 2 m, iar restul pina la pontonul 8, era o panta cu o inclinatie de 70-80 de grade pana in lac plina de radacini de duzi !!! Dta sau fostul ospatar ce ati facut pentru aceasta comuna ? Sa va fie rusine !!! Va luati de mine ca sa dati in Domnul Primar !!! Ai fost in stare sa duci lumea in eroare ca nu platesc curentul de la balta si ca oamenii din sat il plateste !!! Cand va intrebat la sedinta un cetatean de 3 ori, daca platesc sau nu curentul, va facea-ti ca nu auziti, iar cand i-am raspuns eu ca platesc cum sa nu platesc,acel om pe care nu-l cunosc a spus : poi, daca plateste ce aveti cu omul , ce va intereseaza ca, cumpara curent de la primarie si ca dupa lege nu are voie !!! Esti si stie majoritatea comunei "latraul" dlui ospatar, care vrea sa cumpere toata comuna daca s-ar putea !!! Apare el dupa 20 de ani si incepe sa-l intereseze pe el niste lucruri care au fost facute pe timpul fostului primar !!! Eu nu amenint, dar nu ma luati "drept unul pe care il poti tavali" ca nu sunteti in stare decat sa latrati si sa dati in judecata !!! - Inlocuieste poza de profil si nu te mai da familist convins !!! Au trecut alegerile , pune in poza "farmacia" !!!

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: ANUNT IMPORTANT !!!
MesajScris: 19 Dec 2020, 04:48 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1609
Oare alegerea DOMNULUI PRIMAR cu un procent de 80% nu crezi ca reflecta adevarul despre ceea ce cred cetatenii din aceasta comuna despre el ? Tu esti omul care nu stie sa "piarda" !!! Tu si "clica ta " formata din neamuri, prieteni si cei care se vand pe doi, trei lei, face-ti jocurile dlui fost ospatar Miron !!! Cum ti-am spus si in ziua sedintei, ati sunat oameni din comuna, consilieri de la alte partide, (unii v-au refuzat) altii au venit cu lectia invatata, sau ca domnul acela in varsta cred ca se numeste Meto, pe care l-ati aplaudat si l-ati laudat si dta si dl Miron, avea instructiunile tiparite si scoase LA IMPRIMANTA !!! In timpul sedintei cineva din spate, a intrebat de doua trei ori daca platesc curentul de la balta si cand a inteles ca platesc , va adresat intrebarea, "ce aveti domnilor cu omul daca plateste !!! V-ati facut ca nu auziti !!! Daca tot am vazut ca laudati biciclistii, sa stie si cei care nu au fost la sedinta, ca :
"Dl Sardan (seful biciclistilor), care vorbeste despre abuzuri, a recunoscut la intrebarile puse de DOMNUL PRIMAR, ca in urma cu un an a depus o cerere la Primarie ,prin care cerea sa puna piatra pe un drum din comuna noastra (pentru biciclistii), insa cererea i-a fost respinsa.
Dl Sardan & co, "care respecta legea si nu fac abuzuri" ,nu au tinut cont de raspunsul primariei si au pus piatra pe acel drum !!! Dl Matei cum se numeste acest lucru ? Eu cred ca ABUZ nu ? Poi, despre ce vorbim ?"
Dupa ce ati plecat de la sedinta impreuna cu toata "sleapca" din cei care au fost (in jur de 30-40 de persoane), au mai ramas cam 15 persoane, am stat de vorba cu domnul Meto care mi-a spus ca si-a dat seama ca sunt un om cu, care se poate discuta si ar fi bine pentru mine ca sa schimb impresia la mai multi oameni din comuna cat si pentru unii dintre cetatenii comunei, sa-i las la pescuit cu o undita sau doua in partea lacului de la Podul Calugarului pina la digul de pe strada Vlasia, fara taxa, iar cei care doresc sa pescuiasca cu lansetele sa achite o taxa !!!
- Eu i-am spus ca o sa-i las sa pescuiasca pe toti cei care vor, dar numai din comuna noastra (cu 3-4 exceptii, ma refer la cei care m-au braconat) cu doua undite , fara taxa (gratis), iar cei care vor sa pescuiasca cu lansetele vor achita taxa de pescuit !!!
Dl Meto si inca o persoana mi-a spus ca ar trebuii sa fac ceva si cu bariera aceea, care arata urat !!! Le-am spus ca-mi este necesara pentru controlul pescarilor la plecare si pentru circulatia pe timp de noapte, dar o sa mai ma gandesc !!!
- Am tras concluzia ca este mai bine asa si a doua zi am dat jos bariera si am gasit o solutie mult mai simpla ( in timpul zilei liber,iar noaptea un lant) !!!
O alta persoana destul de cunoscuta in comuna mi-a spus ca ar fi bine sa fiu mai intelegator si sa-i las pe oamenii care vor sa se plimbe pe drumul de langa lac !!!
- Sunt de acord dar numai in timpul zilei si numai mergand pe jos !!! Am sa fac cunosute aceste lucruri consiliului local si sa sper ca se vor lua niste decizii corecte sa fie bine pentru toti si sa traim in intelegere !!!

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: ANUNT IMPORTANT !!!
MesajScris: 20 Dec 2020, 21:51 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1609
COMUNICARE
Domnule Primar, pentru a-mi desfasura activitatea in ceea ce priveste pescuitul sportiv intr-un mod civilizat si pentru a arata clientilor, respectul cuvenit (pescarii vor liniste,vor intimitate, nu vor sa fie dernjati), in caz contrar pescarii ar pleca sa pescuiasca pe alte lacuri, ceea ce mi-ar produce pagube materiale , va rog sa tine-ti cont de urmatoarele aspecte : Va rog sa aveti in vedere si sa tine-ti cont de faptul ca drumul este construit de mine acum 20 de ani, cu aprobarea verbala a fostului primar , aprobare pentru care am dezafectat doua gropi de gunoi, iar portiunea de 300 metri de la intrare paina in dreptul pontonului 7, practic nu exista. Drumul este ingrijit si intretinut de mine incepand cu anul 2001.
In sedinta care a avut loc in data de 15.12.2020, am ascultat unele doleante ale locuitorilor si m-am gandit ca ar fi benefic atat pentru mine cat si pentru locuitorii acestei comune ca :

- cei care vor sa se plimbe pe marginea lacului incepand de la intrare pana in dreptul Podul Calugarului, sa o faca mergand pe jos, fara biciclete pina la ora 18.00, ora la care pe lac incepe pescuitul de noapte si insotitorii pescarilor trebuie sa achite o taxa de noapte conform regulamentului, iar dupa ora 18.00 s-ar creea o confuzie intre cetateni si insotitorii pescarilor
- cei care vor sa circule pe drumul de pe digul din dreptul strazii Podul Calugarului, sa o faca pe jos sau cu bicicletele nu si cu motocicletele
- incepand de la Podul Calugarului pina la digul de la Vlasia cei care vor sa se plimbe sa poata circula fara nici un fel de restrictie, atat cu bicicetele, cu motocicletele, etc.
- cei din comuna care vor sa pescuiasca in zona salbateca (de la Podul Calugarului pana la digul de la Vlasia, cu o undita sau doua undite (fara lansete), o pot face fara sa achite nici o taxa
- am desfiintat bariera de la intrare, iar in locul barierei am pus un lant care va fi folosit numai dupa ora 18.00 cand incepe pescuitul de noapte
Va rog sa aveti in vedere si sa tine-ti cont de faptul ca drumul este construit de mine acum 20 de ani, ca aprobarea verbala a fostului primar cu , pentru care am dezafectat doua gropi de gunoi, iar portiunea de 300 metri de la intrare paina in dreptul pontonului 7, practic nu exista. Drumul este ingrijit si intretinut de mine incepand cu anul 2001, etc, etc........

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: ANUNT IMPORTANT !!!
MesajScris: 22 Feb 2021, 19:49 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1609
https://www.facebook.com/commerce/listi ... attachment

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: ANUNT IMPORTANT !!!
MesajScris: 22 Feb 2021, 22:52 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1609
https://www.facebook.com/otvos.gabi.7/v ... 1277754029

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2021 !!
MesajScris: 29 Mar 2021, 10:29 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1609
https://www.facebook.com/mitica.burcea

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: REGULAMENT SI TAXE, MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2021 !!
MesajScris: 04 Apr 2021, 22:59 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 25 Ian 2011, 02:28
Mesaje: 1609
https://mail.yahoo.com/d/folders/1?.lang=ro-RO

_________________
Victoras Petcu
www.moaravlasiei2.ro


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL - Translation/Traducere: phpBB România