|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
Autor |
Mesaj |
victoras petcu
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 03 Feb 2011, 20:12 |
|
|
Dl Soare,daca ar fi fost prin spate pe la padure,poate,poate,dar este chiar la intrare pe balta ,pe unde circula multa lume si pe urma cum am spus arata a tiganie pe cuvint!!!!
_________________ Victoras Petcu www.moaravlasiei2.ro
|
|
Sus |
|
 |
adrian soare
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 03 Feb 2011, 22:05 |
|
|
Cred ca mai mult conteaza , dupa parerea mea, cum se vor simti pescarii pe balta , cat de sanatosi vor pleca, etc etc decat aspectul la intrarea pe balta  ... Si eu vorbesc doar din punctul de vedere al pescarului , ma gandesc de fapt la binele celor care vor avea abonamente( nu ma numar printre ei) si la binele baltii in general.... Este parerea mea...poate un pic prea vehementa dar in conditiile de fata chiar nu vad alta solutie.... 
|
|
Sus |
|
 |
victoras petcu
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 04 Feb 2011, 00:19 |
|
|
adrian soare scrie: Cred ca mai mult conteaza , dupa parerea mea, cum se vor simti pescarii pe balta , cat de sanatosi vor pleca, etc etc decat aspectul la intrarea pe balta  ... Si eu vorbesc doar din punctul de vedere al pescarului , ma gandesc de fapt la binele celor care vor avea abonamente( nu ma numar printre ei) si la binele baltii in general.... Este parerea mea...poate un pic prea vehementa dar in conditiile de fata chiar nu vad alta solutie....  Eu te inteleg "din punctul de vedere al pescarului "!!!!! In privinta abonamentelor cu ponton inclus,din cele 6 pontoane,inca nu a fost achitat nici unul!!!!! Pontonul nr.1 il rezervase o persoana,care a promis ca il achita pina pe 31.01 2011........!!!!! Singurul abonament achitat cu ponton inclus este achitat de catre dl Cristi Vaileanu (ProTv) care a dorit pontonul nr 8 (in interiorul padurii)!!!! Solutia care o vad eu deocamndata pentru pontoanele nr.1-6, este aceea ca pescarul sa detina un cort mai mic ( 2m x 2m ) !!!!! Daca solutia nu este buna si nu se va gasii alta solutie,pontoanele nr 1-6 se vor inchiria pe o perioada de 12 ore, numai ziua si taxa va fi de 50 lei!!!!
|
|
Sus |
|
 |
adrian soare
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 04 Feb 2011, 07:53 |
|
|
Ok! Dvs decideti ...pentru ca sunteti patronul!
Oricum cred ca se vor gasi solutii in timp....bine ca sunt pontoanele....o zi buna!
|
|
Sus |
|
 |
clabuc
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 04 Feb 2011, 10:30 |
|
|
din poze parca ar incapea un cort pe ponton, dar trebuie sa mai fie si loc de lansete. ce dimensiune au pontoanele ?
|
|
Sus |
|
 |
prophu
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 04 Feb 2011, 10:47 |
|
Membru din: 31 Ian 2011, 23:28 Mesaje: 10 Localitate: Bucuresti
|
Cei care au vizitat Tunisia sigur nu au ratat casele trogloditilor....un fel de bordeie autohtone. Acestea s-ar integra perfect in mediu, n-ar deranja vizual si l-ar scuti pe pescar sa mai care cortul dupa el.
Lasand gluma la o parte, felicitari d-lui Petcu pentru realizarile din ultima perioada (finalizarea nocturnii pe toata suprafata lacului, pontoanele si site-ul) si pentru facilitatile deosebite pe care le oferiti iubitorilor de pescuit sportiv.
PS. De pontoane o sa se bucure cei care pescuiesc indeosebi la 12h (ca mine si prietenii mei de pescuit), mai ales ca se zvoneste aici isi fac veacul "dulapii"
Fişiere ataşate: |

casa troglodit.jpg [ 46.8 KiB | Vizualizat de 9812 ori ]
|
|
|
Sus |
|
 |
victoras petcu
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 04 Feb 2011, 11:40 |
|
|
clabuc scrie: din poze parca ar incapea un cort pe ponton, dar trebuie sa mai fie si loc de lansete. ce dimensiune au pontoanele ? Intrarea de la mal pina la ponton: L = 4 m l = 2 m
Pontonul: L = 4 m l = 4 m
|
|
Sus |
|
 |
Alexandru Mihai
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 04 Feb 2011, 16:19 |
|
Membru din: 27 Ian 2011, 06:15 Mesaje: 16 Localitate: Mogosoaia
|
victoras petcu scrie: clabuc scrie: din poze parca ar incapea un cort pe ponton, dar trebuie sa mai fie si loc de lansete. ce dimensiune au pontoanele ? Intrarea de la mal pina la ponton: L = 4 m l = 2 m
Pontonul: L = 4 m l = 4 mCortul de veghe de o persoana intra la fix, mai ramane si loc pt rod pod si pentru lansat.
|
|
Sus |
|
 |
arsinel
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 05 Feb 2011, 10:22 |
|
Membru din: 01 Feb 2011, 10:39 Mesaje: 28 Localitate: Bucuresti
|
Dl Soare unde sunt facute pozele cu casutele acelea ?
|
|
Sus |
|
 |
victoras petcu
|
Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2 Scris: 05 Feb 2011, 11:26 |
|
|
prophu scrie: Cei care au vizitat Tunisia sigur nu au ratat casele trogloditilor....un fel de bordeie autohtone. Acestea s-ar integra perfect in mediu, n-ar deranja vizual si l-ar scuti pe pescar sa mai care cortul dupa el.
Lasand gluma la o parte, felicitari d-lui Petcu pentru realizarile din ultima perioada (finalizarea nocturnii pe toata suprafata lacului, pontoanele si site-ul) si pentru facilitatile deosebite pe care le oferiti iubitorilor de pescuit sportiv.
PS. De pontoane o sa se bucure cei care pescuiesc indeosebi la 12h (ca mine si prietenii mei de pescuit), mai ales ca se zvoneste aici isi fac veacul "dulapii" Multumesc pentru felicitari!!!!! Dulapi sunt peste tot pe balta,numai ca in zona aceasta isi au ei "cartierul general" !!!!!
|
|
Sus |
|
 |