MV2

Acum este 02 Mai 2025, 00:52

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PONTOANE MV2
MesajScris: 03 Feb 2011, 20:12 
Neconectat

Dl Soare,daca ar fi fost prin spate pe la padure,poate,poate,dar este chiar la intrare pe balta ,pe unde circula multa lume si pe urma cum am spus arata a tiganie pe cuvint!!!!

Sus

MesajScris: 03 Feb 2011, 22:05 
Neconectat

Cred ca mai mult conteaza , dupa parerea mea, cum se vor simti pescarii pe balta , cat de sanatosi vor pleca, etc etc decat aspectul la intrarea pe balta :D :D :lol: ...

Si eu vorbesc doar din punctul de vedere al pescarului , ma gandesc de fapt la binele celor care vor avea abonamente( nu ma numar printre ei) si la binele baltii in general....

Este parerea mea...poate un pic prea vehementa dar in conditiile de fata chiar nu vad alta solutie.... :)

Sus

MesajScris: 04 Feb 2011, 00:19 
Neconectat

adrian soare scrie:
Cred ca mai mult conteaza , dupa parerea mea, cum se vor simti pescarii pe balta , cat de sanatosi vor pleca, etc etc decat aspectul la intrarea pe balta :D :D :lol: ...

Si eu vorbesc doar din punctul de vedere al pescarului , ma gandesc de fapt la binele celor care vor avea abonamente( nu ma numar printre ei) si la binele baltii in general....

Este parerea mea...poate un pic prea vehementa dar in conditiile de fata chiar nu vad alta solutie.... :)

Eu te inteleg "din punctul de vedere al pescarului "!!!!! In privinta abonamentelor cu ponton inclus,din cele 6 pontoane,inca nu a fost achitat nici unul!!!!! Pontonul nr.1 il rezervase o persoana,care a promis ca il achita pina pe 31.01 2011........!!!!! Singurul abonament achitat cu ponton inclus este achitat de catre dl Cristi Vaileanu (ProTv) care a dorit pontonul nr 8 (in interiorul padurii)!!!! Solutia care o vad eu deocamndata pentru pontoanele nr.1-6, este aceea ca pescarul sa detina un cort mai mic ( 2m x 2m ) !!!!! Daca solutia nu este buna si nu se va gasii alta solutie,pontoanele nr 1-6 se vor inchiria pe o perioada de 12 ore, numai ziua si taxa va fi de 50 lei!!!!

Sus

MesajScris: 04 Feb 2011, 07:53 
Neconectat

Ok! Dvs decideti ...pentru ca sunteti patronul!

Oricum cred ca se vor gasi solutii in timp....bine ca sunt pontoanele....o zi buna!

Sus

MesajScris: 04 Feb 2011, 10:30 
Neconectat

din poze parca ar incapea un cort pe ponton, dar trebuie sa mai fie si loc de lansete. ce dimensiune au pontoanele ?

Sus

MesajScris: 04 Feb 2011, 10:47 
Neconectat

Cei care au vizitat Tunisia sigur nu au ratat casele trogloditilor....un fel de bordeie autohtone. Acestea s-ar integra perfect in mediu, n-ar deranja vizual si l-ar scuti pe pescar sa mai care cortul dupa el.

Lasand gluma la o parte, felicitari d-lui Petcu pentru realizarile din ultima perioada (finalizarea nocturnii pe toata suprafata lacului, pontoanele si site-ul) si pentru facilitatile deosebite pe care le oferiti iubitorilor de pescuit sportiv.

PS. De pontoane o sa se bucure cei care pescuiesc indeosebi la 12h (ca mine si prietenii mei de pescuit), mai ales ca se zvoneste aici isi fac veacul "dulapii"

Fişiere ataşate:
casa troglodit.jpg
casa troglodit.jpg [ 46.8 KiB | Vizualizat de 9812 ori ]
Sus

MesajScris: 04 Feb 2011, 11:40 
Neconectat

clabuc scrie:
din poze parca ar incapea un cort pe ponton, dar trebuie sa mai fie si loc de lansete. ce dimensiune au pontoanele ?

Intrarea de la mal pina la ponton:
L = 4 m
l = 2 m

Pontonul:
L = 4 m
l = 4 m

Sus

MesajScris: 04 Feb 2011, 16:19 
Neconectat

victoras petcu scrie:
clabuc scrie:

Intrarea de la mal pina la ponton:
L = 4 m
l = 2 m

Pontonul:
L = 4 m
l = 4 m

Cortul de veghe de o persoana intra la fix, mai ramane si loc pt rod pod si pentru lansat.

Sus

MesajScris: 05 Feb 2011, 10:22 
Neconectat

Dl Soare unde sunt facute pozele cu casutele acelea ?

Sus

MesajScris: 05 Feb 2011, 11:26 
Neconectat

prophu scrie:
Cei care au vizitat Tunisia sigur nu au ratat casele trogloditilor....un fel de bordeie autohtone. Acestea s-ar integra perfect in mediu, n-ar deranja vizual si l-ar scuti pe pescar sa mai care cortul dupa el.

Lasand gluma la o parte, felicitari d-lui Petcu pentru realizarile din ultima perioada (finalizarea nocturnii pe toata suprafata lacului, pontoanele si site-ul) si pentru facilitatile deosebite pe care le oferiti iubitorilor de pescuit sportiv.

PS. De pontoane o sa se bucure cei care pescuiesc indeosebi la 12h (ca mine si prietenii mei de pescuit), mai ales ca se zvoneste aici isi fac veacul "dulapii"

Multumesc pentru felicitari!!!!! Dulapi sunt peste tot pe balta,numai ca in zona aceasta isi au ei "cartierul general" !!!!!

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2