|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
Autor |
Mesaj |
mcatalin
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii pe acest subiect Scris: 15 Feb 2011, 20:39 |
|
|
multumim pentru incredere fire intinse la maxim la toata lumea
|
|
Sus |
|
|
elephunk
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii pe acest subiect Scris: 15 Feb 2011, 23:09 |
|
|
Am si eu o intrebare legate de aceste carduri: cum intram in posesia lor? trebuie sa le ridicam de undeva anume sau se vor da la prima partida din acest an? Multumesc frumos
CRED CA AR FI MAI BINE DACA PESCARUL VA RIDICA CARDUL DE PE BALTA!!!!
_________________ Sa nu te exprimi niciodata mai clar decat esti in stare sa gandesti
Vlad Dobre Carping Club
|
|
Sus |
|
|
gabryel2006
|
Subiectul mesajului: Re: CLIENTII FIDELI C&R (PRINDE SI ELIBEREAZA) AI LACULUI MV Scris: 27 Feb 2011, 13:28 |
|
|
Multumesc pentru incredere si sprijinul acordat nea Victor Fire zbuciumate tuturor
|
|
Sus |
|
|
victoras petcu
|
Subiectul mesajului: Re: CLIENTII FIDELI C&R (PRINDE SI ELIBEREAZA) AI LACULUI MV Scris: 27 Feb 2011, 14:13 |
|
|
Cardurile se pot ridica de la paznicul care este seful de tura(cel care ia taxa),dupa data de 01.03 2011!!!!!
_________________ Victoras Petcu www.moaravlasiei2.ro
|
|
Sus |
|
|
hetfield
|
Subiectul mesajului: Re: CLIENTII FIDELI C&R (PRINDE SI ELIBEREAZA) AI LACULUI MV Scris: 06 Mar 2011, 18:15 |
|
|
Buna ziua,
Numele meu este Vlad Bochis si am observat in listele cu clientii fideli ca nu apar.In lista cu persoanele care au trimis poza si datele personale apar. Astept un raspuns de la dumneavoastra.
|
|
Sus |
|
|
florinio2006
|
Subiectul mesajului: Re: CLIENTII FIDELI C&R (PRINDE SI ELIBEREAZA) AI LACULUI MV Scris: 07 Mar 2011, 19:55 |
|
|
victoras petcu scrie: Cardurile se pot ridica de la paznicul care este seful de tura(cel care ia taxa),dupa data de 01.03 2011!!!!! am fost in data de 05.03.2010 pe laculMV2, IAR CARDURILE NU ERAU ACOLO!
|
|
Sus |
|
|
victoras petcu
|
Subiectul mesajului: Re: CLIENTII FIDELI C&R (PRINDE SI ELIBEREAZA) AI LACULUI MV Scris: 07 Mar 2011, 21:30 |
|
|
florinio2006 scrie: victoras petcu scrie: Cardurile se pot ridica de la paznicul care este seful de tura(cel care ia taxa),dupa data de 01.03 2011!!!!! am fost in data de 05.03.2010 pe laculMV2, IAR CARDURILE NU ERAU ACOLO! CARDURILE VOR FI ACOLO CIND SE VA DESCHIDE MV2 PENTRU PESCUIT SI ASTA SA SPERAM CA SE VA INTIMPLA SAPTAMINA ACEASTA!!!!!!
_________________ Victoras Petcu www.moaravlasiei2.ro
|
|
Sus |
|
|
cata-bv
|
Subiectul mesajului: Re: CLIENTII FIDELI C&R (PRINDE SI ELIBEREAZA) AI LACULUI MV Scris: 09 Mar 2011, 21:27 |
|
|
DOMNUL PETCU SUNT DIN OR.CODLEA JUD.BRASOV SI VREAU SA DEVIN CLIENT FIDEL VA MULTUMESC
Trimiteti o fotografie 3/4 (tip legitimatie si datele personale (nume,prenume si cnp sau seria si nr CI, la "petcuvictor2010@yahoo.com" si se rezolva!!!!!
|
|
Sus |
|
|
popescu44
|
Subiectul mesajului: Re: CLIENTII FIDELI C&R (PRINDE SI ELIBEREAZA) AI LACULUI MV Scris: 11 Mar 2011, 17:01 |
|
|
Dl Victor sunt Popescu Niculae , popescu44 pe situl dv din Alexandria jud Teleorman si impreuna cu partenerul meu de pescuit adica fiul meu Popescu Nicholas Eduard am dori sa ne oferiti si noua 2 carduri de fidelitate pe balta dv Suntem clienti fideli ai baltii dv si am dorii sa nu ne mai desprtim de balta dv cu toate ca avem ceva drum si cheltuiala de cite ori venim de la Alexandria la Moara Vlasiei. Va mai deranjez cu o mica intrebare? Este vre-o problema daca venim la pescuit cu rulota proprie aceasta fiind parcata frumos la fel ca si masina cu care venim pe balta? Vreau sa stiu ca daca tot ne deplasam cam 250 de km sa benficiem si de conditii omenesti de odihna sperind ca de fiecare data cind venim la pescuit sa stam cite 2 zile. Va multumesc pt amabilitatea si bunavointa dv si asteptam raspunsurile dv referitoere la rugamintile mele. EU CRED CA DACA AS ACCEPTA RULOTELE PE BALTA NU AR FI BINE!!!!!! ASA CA VA ROG SA VENITI CU CORTUL SI SA MA INTELEGETI !!!!! PE ALTE BALTII,NICI MASINILE NU SUNT PERMISE NOAPTEA LINGA PESCARI,TREBUIESC TINUTE INTR-O PARCARE !!!!!!
|
|
Sus |
|
|
Stelian99
|
Subiectul mesajului: Re: CLIENTII FIDELI C&R (PRINDE SI ELIBEREAZA) AI LACULUI MV Scris: 13 Mar 2011, 17:34 |
|
Membru din: 31 Ian 2011, 20:47 Mesaje: 25 Localitate: Bucuresti
|
Acum cateva ore am revenit de la prima partida de pescuit din acest an pe MV2 (36 ore). Ieri cand am inceput partida, am ridicat si cardul de fidelitate de la seful de tura. Felicitari Domnule Petcu si fir intins tuturor pescarilor!
Multumesc!!!!! Cum a fost? Ati avut ceva capturi?
_________________ Lada Frigorifica Auto WC Portabil
|
|
Sus |
|
|